Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(też kosmos cenowy jak dla mnie) i tak sie zastanawiam czy jak kupię jej na wiosnę te buciki to nowe na jesień czy niekoniecznie?dzis na zakupki skoczylismyz młodą i kupiliśmy 2 kurtki jedną w 5 10 15 za 40 zł a polarku a drugą w c&a imitacje skóry odjzadową do tego czapka dzokejka , podkoszulki i skarpetyz księzniczkami
Mowie wam ze rozmiarówka dziwna - podkoszulki na 92 jedna kurtka na 104 a druga na 116
młodemu poki co nic bo po młodej duzo rzeczy mamy
ale pewnie i on sie obłowi bo 1go marca asystentka mojego męza otwiera szmateks i jedziemy tam w piatek albo sobotę...
, ale na co dzień chciałam jakąś kurtkę, ale już nie taką drogą, słyszałam, ze w 5 - 10 - 15 są fajne, ale nie pojechałam jeszcze, może wyskoczymy w weekend. 
I mam mętlik, a chciałabym już kupić, bo w zimowych ciężko się Oli chodzi 
. Kupiłam dziś np. buty dla Natasi za 38zł, z zeszłorocznej kolekcji, w środku skórka, normalnie nie mogłam nie kupić, choć w sumie ma jeszcze 1 parę białych z CCC takie jakby adidaski i 1 parę wyjściowych do sukienki np. do kościoła:-). Ale zawsze się przydadzą, i może jeszcze na jesień będą. Potem też wkleję foty.

.