reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Kupinosia - ja kupiłam te skarpetki w rozmiarze 19-20 i są w porządku, na wiosnę myślę kupić te większe.
To widzę, że nasze Ole podobną długość stópek mają :tak: Moja ma taką wąską, szczuplutką stópkę :-)
Jeszcze raz Madzia dzięki - jutro planujemy wybrać się do sklepu, mam nadzieję, że będą buciki takie jakie mi się podobają... :rolleyes2:

reklama

Załączniki

• 913377208.jpg
    913377208.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 38
Jesli one są zapinane na przylepiec a ty masz w domu jakieś wykładziny lub dywany to nie polecam...a tak to bardzo ładne chociaż na obuwie domowe szkoda by mi było tyle kasy..:sorry:

Kuleczko - ładne te ortopedki :tak: ja Karolci kupilam podobne, ale nie chce w nich chodzić, chyba za sztywna nóżka w nich jest ...no i rzepy odpiina momentalnie... nie zmuszam więc, niech chodzi w skarpetach... o dziwo na dworze w kozaczkach chodzi ładnie ;-)
Kupinosia - pytanie co prawda nie było do mnie, ale się wtrące ;-)ja kupiłam teraz skarpetki 21-22, bo 19-20 juz za małe są, one w praniu się chyba troche zbiegły :sorry:

no i mam problem,
bo Lenie trochę się stopa poci w tych skarpetkach podgumowanych (a niby oddychające), a biega po parkiecie i kafelkach to bez tych skarpet by się poobijała

Kuleczko - a masz te skarpety z całą podeszwą gumową, czy z taką poprzecinaną (że tak to nazwę ;-))? może Lence będą odpowiadały te ortopedki, ale jak ona lata po domu w skarpetach, to watpię :sorry: moze lepsze sandałki...

Dzięki Madziu! też myślałam o Jaworznie. Więc tam pojedziemy:tak:
Moja chodzi teraz w 20 więc kupię na pewno większe!

reklama
kuleczka - ja mam te ortopedki dla karolci ale wiązane i wiesz co - porażka :-( ona wcale nie chce w nich chodzić :szok: chyba ma w nich za sztywną stopeczkę a bucik kończy jej sie no może nie na wysokości łydki ale znacznie wyżej niż kostka i jak zaczyna w nich raczkować to jęczy i prawie płacze a jak posiedzi chwilkę na kolankach to aż jej się odciskają ranciki bucików (jkaby były za wysokie) ale w tych butach właśnie o to chodzi więc rezultat jest taki ze buciki siedzą w szafie a mała biega w skarpetkach albo zwykłych sandałeczkach i jest zadowolona :sorry:

wklejam linka do bucików karolci porównaj ze swoimi czy wysokość jest podobna bo jesli tak to oby się sprawdziły
http://www.allegro.pl/item931961924_buciki_ortopedyczne_daniel_rozmiar_17_5cm_26.html

Ostatnia edycja:
Do góry