reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
kingusia ja mam fioła na punkcie takich malutkich bucików są takie słodkie :sorry2:te były nowe z metką

dziewczyny patrzcie jaka bryka ;-):-D

Załączniki

• 603985_532830206759711_676755511_n.jpg
    603985_532830206759711_676755511_n.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 56
Teri, super ciuszki dla malej ksiezniczki :)

Natis, dom, ktory wynajmujemy jest fajny ale dzialeczka malutka, wlasciwie brak ogrodka :( okolica gdzie wynajmujemy bardzo nam sie spodobała więc szukaliśmy domu w pobliżu, ten na który próbujemy zdoby kredyt jest z 400m od nas, ale na parokrotnie większej działce :)

TERI - cudne zakupy!!!!!! Piękne rzeczy!!! Ależ bym też poszła zaszaleć, ale mam już tyle ciuchów, że nie mam gdzie je trzymać ;-) Osttanio dostałam 4 kartony rzeczy... a sama kupiłam całą wielką półkę :-p
Bryka niezła ;-)

MIKOTO - piękny kocyk!!! Idealnie pasuje do mojej wizji ;-) szkoda, że grochy niedostępne, bo już je widziałam zarzucone na moim białym fotelu, który stoi jeszcze w sklepie ;-).

Z tapety nie jestem zadowolona - kolor taki nijaki - ni to róż ni to beż, ciężko okreslić. A zależało mi właśnie na takim jaśniutkim pastelowym różu.
tapeta:
http://www.beautifulhome.pl/?page=s...ru=list&kat1=10&o rder=3&str=3&odk=60&id=1774

ANUSIA - my mamy właśnie taką sytuację - mamy duży dom (ok. 220m2), ale malutką działeczkę - 350m2. Po przeprowadzce z bloku byliśmy szczęśliwi, że w ogóle coś mamy, ale teraz widzę, że zaczyna brakować działki.
Choć dom był w bardzo okazyjnej cenie, więc przynajmniej to rekompensuje brak działki. Darek rozgląda się za dodatkowym kawałkiem, choć nie sądzę, żeby coś się udało z tym zrobić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
sara komplecik śliczny, chyba też się skuszę :-) tylko najpierw muszę wyjechać z tej mojej wsi do miasta do sklepu :baffled:

dziewczyny jaki rozmiar staników do karmienia kupujecie?? o ile rozmiarów większe, czy takie jak obecnie macie ??

Do góry