reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Byłam zdziwiona, bo naprawdę jest super cichy. Wiadomo - jak to urządzenie - brzęczy, ale super cichutko :)

Mogę go z czystym sumieniem polecić!

U nas też gorąco, dlatego był to jeden z moich priorytetowych zakupów...
dziekuje za odpowiedz. w takim razie juz nie mam watpliwosci, zostalo mi tylko udac sie do sklepu:-)

reklama
osobiście po pierwszym porodzie nie uzywałam, ale patrząc z perspektywy czasu to teraz żałuję... bo słyszałam same pozytywne opinie i podobno narawdę szybciej się wszystko goi

co do tantum rosa to ja tez kupiłam 1 op. bo też słyszałam że warto się w to zaopatrzyć bo wszystko lepiej się goi, ale z tego co pamiętam to dziewczyny pisały też coś o zwykłym szarym mydle, że też ponoć pomaga w gojeniu

kilka położnych mówiło,ze po porodzie przez jakis czas lepiej uzywać szarego mydła zamiast płynu do higieny intymnej...

Dziewczytnki to szare mydlo to BIAŁY JELEN :-) Nawet jak jest CC to warto nim rane przemywac . tak przynajmniej polozne w kolko na szkole rodzenia trabily!! :-)

Dziewczytnki to szare mydlo to BIAŁY JELEN :-) Nawet jak jest CC to warto nim rane przemywac . tak przynajmniej polozne w kolko na szkole rodzenia trabily!! :-)

dzieki za uzupełnienie Stopi bo tego jelenia to zapomniałam dopisać...
bo sa teraz na rynku ponoć szare mydła takie juz oszukane z dodatkami,a to ma być to tradycyjne szare mydło własnie BIAŁy JELEŃ

reklama
dzieki za odpowiedz, chyba musze znow do mamy zadzwonic zeby mi przeslala bo tu tego mydla nie dostane a kiedy zapytalam mojej poloznej czego moge uzywac po porodzie ona stwierdzila ze to bez znaczenia:baffled: wiec zdaje sie na wasza wiedze i doswiadczenie:-)

Do góry