reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

ale nerwa dziś złapałam:wściekła/y: kupiłam małej kilka dni temu kombinezon w coccodrillo za 120zł , a dzis wchodze do lumpa w ktorym wiekszosc rzeczy kupiłam i co widze? piekne kombinezony duzo ładniejesze bo angielskich firm za 30-40zł. nowki prawie nic nie zniszczone, no kur... po co sie spieszyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

hehe to ja kupilam kombinezon jeszcze wiosna na przecenach za 40zl, a potem w lumpeksie znacznie fajnieszy i w super stanie - Mark&Spencer za 9zl W sumie teraz mamy 4 kombinezony, bo jeszcze dostala po innym dziecku.

Ja na razie mam zakaz kupowania ciuchow do 1r.z. boma ich full. Omijam tez juz lumpeksy,zeby nic mnie nie korcilo...
Za to wpadlam w szal kupowania zabawek na allegro :-)

reklama
Makro fajny ten garniturek ;-) Ja też się zastanawiam w co ubrać mojego Filipka, my chrzest chyba ok 7 listopada dopiero, musimy się z mężmem wybrać do restauracji i spytać o m-ca, no i do księdza ;-(

Witam kochane!!
Mam pytanie do "zaawansowanych" mamuś. Zapewne jesteście a raczej wasze maleństwa uzytkowniczkami leżaczków - bujaczków. Co polecacie bądź odradzacie????

MAGDA co do leżaczków-bujaczków z tego co widze to dziewczyny chwala sobie z pisher preis ,ja rzekomo mam leżaczek ,ale zwykły nie jakiś firmowy,zreszta nie wiem,bo dostałam gdy urodziłm pierwszego synka.Świetnie sie sprawdził,uwielbiał w nim leżeć,nawet w nim spał.Pisze, rzekomo bo jeszcze leży w piwnicy u mamy.Do tej pory sie jakoś nie zebrałam:wściekła/y:,no a mamy nie mam na miejscu.Jutro jade to musze wykopać go w końcu:rofl2:.
Te nowe to teraz mają nawet wibracje i melodyjki w sobie już. ALE OGÓLNIE SPRZĘT JEST BOSKI;-) !!!
A CO do kombinezonów to mam z głowy ,po starszym sie zostały prawie nowe:-D:-D:-D.Tyle jest ich,że apewne ich nie wychodzi ,tak jak ciuszków;-)!

my mamy ten z fisher price FISHER PRICE LEZACZEK-BUJACZEK 2w1 + WIBRACJA 0-18 (760273027) - Aukcje internetowe Allegro jest super bo do 18kg, mała go uwielbia, ma wibracje które ją uspokajają, zasypia w nim często. Zajmuję się też zabawkami wiszącymi na pałąku. lub poprostu wkładam ją i zabieram czy to do łazienki jak chcę się wykąpać, czy do kuchni jak coś gotuję, wtedy moze dłuuugo siedziec i się przyglądac co mama robi.

beata26 oglądałam ten leżaczek, ale nie da się go całkowicie rozłożyc na płasko tylko dwie pozycje. Czy w uzytkowaniu to nie przeszkadza?

reklama
Do góry