reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
Kamlotka ten płaszczyk naprawdę super, ślicznie wygląda na tych zdjęciach, szkoda, ze przegapiłaś, twoja Oliwka wyglądała by w nim prześlicznie

Fajna sukienusia dla Mikołajki, ale cena też ciekawa No ja się nie skuszę

moda_next NEXT SUKIENKA MIKOŁAJKA 3-6m 477569 (810065921) - Aukcje internetowe Allegro

lub... coś tańszego

george...śliczna sukienka -mikołajka...68 (843147955) - Aukcje internetowe Allegro

MIKOŁAJKA Morris Mouse 3-6m 62-68cm ŚWIĘTA NOWA (836200135) - Aukcje internetowe Allegro

Aj, skopiowałam to z innego wątku i linki nie wyszły tak jak powinny

Ostatnia edycja:
nie wiem na ktorym watku powinnam sie pytac o to ale pomyslalam ze tu..
czy ktoras z was ma fotelik samochodowy firmy graco? a moze graco junior mini city? jak tak to czy chwalicie go sobie?

reklama
kamlotka nie chce cie dobijac, ale ten plaszczyk byl przesliczny... zakladam klub pt. 'nastepna-musi-byc-dziewczynka' :-D te ubranka sa cudowne :-)

BeataZ nie mam ale przylaczam sie do pytania... moze ktos ma fotelik z Römera? :-)

Do góry