reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Dziewczyny mam pytanko, zwlaszcza do tych co dzieci raczkuja lub maja starszaki. Jak zabezpieczacie teren dla dziecka?? ja myslam o takim plotku - kojcu drewniaym.. Miala ktoras to?? Sprawdza sie?? ja nie wyrabiam z pilnowaniem malej , a do lozeczka w ciagu dnia nie da sie poozyc.. Zreszta mala ma zostac troche z babcia i dzadkiem i oni boja sie ,ze jej nie upilnuja i mam cos wymyslec zeby zabezpieczyc teren... Sprawdza sie taki drewniany kojec??

A dwa miala ktoras krzeselko do karmienia turystyczne??? ja mala karmie na swoich kolanach , a ona uwielbia wycierac raczki w moje, zwlaszcza biale ubrania:wściekła/y: I nie wiem czy warto takie krzeselko kupic??

reklama
Stopi co do krzesełka to Ci nie pomoge a taki kojec drewniany ma moja siostrzenica i jest zadowolona :) Zaczeła przy nim wstawać bo miałam powieszone zabawki na nim i chciala je złapać :)) One są kilku częsciowe.. Jak masz dużo miejsca to polecam 8 częsciowy który możesz złożyć i np bedzie 5 częsciowy ;)
Więcej nie pomoge ... przepraszam :*

Stopi co do krzesełka to Ci nie pomoge a taki kojec drewniany ma moja siostrzenica i jest zadowolona :) Zaczeła przy nim wstawać bo miałam powieszone zabawki na nim i chciala je złapać :)) One są kilku częsciowe.. Jak masz dużo miejsca to polecam 8 częsciowy który możesz złożyć i np bedzie 5 częsciowy ;)
Więcej nie pomoge ... przepraszam :*

Alusia bardzo dziekuje za info !! :-) Musze namierzyc taki 8czesciowy kojec :-)

co do tych kojcow to ja tez sie rozgladam gdzie tu kupic uzywany bo sa strasznie drogie:wściekła/y: a by mi sie strasznie przydal bo czasem nie mam gdzie zostawic mala jak ide cos zrobic, jak ja zostawie na macie to za chwile jest pod stolem lub przy grzejniku:szok: co to bedzie jak zacznie raczkowac.

My przy Tomim się rozglądaliśmy za kojcami... ale on zaczął stać jak miał niecałe 8 miesięcy, pierwsze kroki samodzielne stawiał 1 czerwca czyli tak jak nasze 1 maja :szok: miał wtedy neicałe 10 miesięcy :no: jak miał niecałe 11 potrafił wstać z podłogiwięc nie zdążylismy sie zdecydować jak już był wszędzie. Ogólnie sporo czasu spędzał w łóżeczku turystycznym. Tam nie obawiałam się o szczebelki, które w zwykłym łóżeczku pozostawiały ślady na jego czole ;-)

Kaciuszka ja uzywam BabyBjorn tylko takiego Nosidełko BabyBjorn Original SPIRIT, stan bdb (915697576) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem bardzo zadowolona i go wrecz uwielbiam, tylko ono jest bodajze do 11-12 kg, a ze moj maluszek wazy juz kolo 10 to zywotnosc sie konczy ;-) Oplaca ci sie jeszcze to kupowac? Pozatym przy duzej wadze malenstwa sil starcza na krotkie spacery. Jak mial 5-7 kg to chodzilam w nim duzo i czesto, teraz to po pol godziny mam dosc.

Ja tez mam takie nosidlo. Uzywam go zwlasza jak jade z malym do centrum. Wyciagam malego z fotelika i biore w nosidelko. Wozka przynajmniej nie musze takac, a i tam mamy maly samochodzic to by sie nie zmiescil..

reklama
Do góry