Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ajak super!! Zainspirowalas mnie i juz mniej wiecej wiem jak bedzie wygladal Kubusiowy pokoj w nowym domku!! Sliczne animacje na scianach!!!!!!!
A my dzis kupilismy nowy wozek
Aniu - super wozeczek !!! Więc wyprawka już kompletna?
Ja właśnie przegrałam kolejną licytację kojca-tym razem naprawdę szlag mnie trafia-muszę iść się gdzieś wyładować !!Mam za swoje-nie posłuchałam Jussti-dopiero po przegranej sprawdziłam jej sposób na wygrywanie-teraz już wiem jak to mnie przelicytowują w ostatniej sekundzie .
Ania wózeczek super ja mam Twistera(którego usiłuje sprzedac) i powiem Ci ze bardzo byłam z niego zadowolona.Te pompowane koła na nasze chodniki rewelka
i nawet jak złapiesz gumę to w rowerowym detke dokupisz...........ale się rozpisałam
Halinka do trzech razy sztuka.................................
Aniu - wózek wygląda super
(My jutro albo pojutrze odbieramy swój to też wkleję zdjęcia)
A animacje na ścianie kącika to naklejki na ścianę kupione na Allegro. Naprawdę wyglądają super, na żywo jeszcze lepiej niż na zdjęciach, tak więc polecam.