Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asioczek- żyrafki po prostu mnie rozbrajają, są cudne:-) Reszta ubranek też.
Ja jak spotkam ciuszki z zyrafkami, to pewnie się jeszcze skuszę, zyrafek nie mam
Śliczne te Wasze ubranka, nie wiedziałam że można mieć tyle przyjemności z oglądania ciuszków cudzych maluszków A oglądam codziennie I stwierdzam że niektóre mamy nie zdążą swoich szkrabów ubrać w część rzeczy - za dużo ich będą mieć :-)
To ja tez zacznę od żyrafek... wczorajszy nabytek i moje pierwsze wstawione zdjęcie na tym forum.
Samhain fajne żyrafkowe ubranka. Właśnie sobie uświadomiłam że nie mam jeszcze żadnych rampersów a bardzo mi się podobają.
Jeśli chodzi o żyrafkę to chyba żyrafka stała się naszym symbolem hehe. Ostatnio nawet jedna mamusia pisała że ktoś nazwał synka Żyraf ale ja się chyba jednak nie skusze
U mnie te żyrafy to tak od niedawna Chyba przez Saly o ile pamiętam.
Resztę ubranek powstawiam jak porobię fotki.
P.S. Widziałam też kapciuszki z żyrafkami i czapeczki z żyrafimi czułkami i szczoteczki do włosów - żyrafki, chyba nabędę, skoro sierpień ma być pod znakiem żyrafy
Teraz rzeczy używane- ten sam rozmiar- po Dominisiu. I mam na jednym pajacu żyrafki Tutaj dwa zdjęcia i trzy w następnym poście, nie da rady więcej niż 5 za jednym razem.