reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Ja dzisiaj bylam na wiekszych zakupach, bo dostalismy bon promocyjny i trzeba go bylo wykorzystac. I tak, kupilam 6 body z dlugim rekawem, 10 z krotkim, sterylizator do butelek, i same butelki. I wlasnie, poradzcie dziewczyny, ile powinno sie miec butelek?I czy szklane czy plastikowe? Kupilam 2 duze plastikowe, 1 szklana i 2 male plastikowe. Nie mam pojecia:no:
Napewno to co masz starczy Ci na początek....jeśli będziesz karmić piersią to używać będziesz pewnie jednej do ewentualnego dopajania...:-)

reklama
Cyprysiowa wózeczek jest produkowany w Częstochowie a ja jakoś nie mam do nich przekonania bo wiem że wózki tam produkowane maja słaba wytrzymałość.....ale ten wydaje się trochę unowocześniony...:-)

Czyzbys zmienila zdanie? Do tej pory wózki z czestochowy byly dla ciebie wadliwe. Nie mówiłas ze jak ,,unowoczesniony,, to moze byc ok?:-)

anoli i nadal tak sądzę....zresztą napisałam to w swoim poście...napisałam też że akurat tego modelu nie miałam u siebie więc nie moge powiedzieć nic o tym jak sprawdzaja sie w praktyce...:-)

Przez ostatnie 2 lata (od kiedy staraliśmy się o dzidzię) byłam pewna, że chcę wózeczek Roan Marita a tu bęc, zamarzył mie się X-lander X1:-) zielony:)

Yoka, drogi ekspercie! Skoro poważnie zastanawiam się nad X-landerem to zapytam: Który Twoim zdaniem lepiej się sprawdzi X1, czy XA.
Rozumiem, że różnica polega na budowie przodu: XA ma skrętne koła a X1 super zawieszenie.. Ale co badziej się przyda na ulicy, na krawężnikach itd?
mam mętlik

Dorotka ja kupiłam XA....ale faktycznie główne różnice to te które wymieniłaś...myślę,że oba dobrze sprawdzają się w miejskich jak i np.leśnych warunkach...ja wybrałam XA bo jest o wiele zgrabniejszy i osobiście X1 mi się nie podoba:-)

reklama
To jeszcze jedno pytanie: Czy gondolkę można montować w aucie zamiast fotelika (oczywiście na sam początek zanim dzidzia będzie chciała oglądać świat)?
Jak Ty robisz?

Do góry