Kluskawawa
Fanka BB :)
A ja tym co mają troszkę więcej miejsca w domciu polecam łóżeczko o wymiarze 140/70, też jest to standardowy wymiar a dzieciaczkowi o wiele luźniej i wygodniej 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Dziewczyny jakie wymiary łóżeczka kupujecie ?

Nie prowadzimy tych wózków,ale już wcześniej o nich czytałam.....i myślę że są niczego sobie...maja świetny hamulec...pompowane koła...no i wizualnie całkiem całkiem...:-)ale faktycznie nie wiem jak technicznie w terenie...:-)YOKA jakie masz zdnaie na temat wózków jumper tako?
Boje sie ze nie przyjedzie moj i wtedy babka mowila ze polecala by zamiast tego wlasnie jumpera (choc jest ciut ciezszy) mysle ze chodzi jej wlasnie o tako.
Patrze na nie na allegro, wyglada ok ale ta firma nie przemawia jakos do mnie, malo slyszalam o nim.