reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

tak madzienka tu różnica wynika z długości ochraniacza....ja kupiłam wersję z krótkim ochraniaczem...który w zupełności wystarczy...w końcu dziecko musi mieć trochę światła...:-)

reklama
Pinokia o wysokość wózeczka możesz być spokojna:tak: Mój mą ma 173 cm wzrostu i pasuje idealnie do tego wózeczka:tak:
Ewelw ja polecam ten wózek Koliber model Gabi,bo mam go już w domku i jest cudny:tak:
ANIA2608 - no właśnie ten koliber, co Marzycielka pokazała też mi się najbardziej podoba.... jednak zastanawiam się nad tymi dwoma co podawałam, bo mają dodatkowo fotelik samochodowy - a ja już bym chciała mieć wszystko w komlecie i w jednym kolorze.... żeby już potem nie biegać za fotelikiem ... W dodatku ten JACKMAR ma koła szprychowe...
Ania, a na jakich kołach Ty masz ten wózeczek? dopłacałaś do pompowanych, czy masz piankowe? Ach.. I ktory kolor wybrałaś?

madzienka ja na Twoim miejscu brałabym ten z krótkim ochraniaczem. Z własnego doświadczenia wiem że ten długi jest niepraktyczny. Najpierw ja nie widziałam małej w łóżeczku a jak juz podrosła to się bała bo ona nikogo przez to nie widziała i w rezultacie ochraniacz wylądował na dnie szfy.

Dziewczyny podoba mi się bardzo pościel z ochraniaczem... Tylko my z mężem zdecydowaliśmy kupić łóżeczko turystyczne... I co tu robić? Nie wiecie może czy jest taka pościel na rynku? z ochraniaczem do turystycznego? Przeważnie to ten ochraniacz się wiąże za barierkę między szczebelkami... a przy tyrystycz. nie ma jak przymocować... Nie orientujecie się może w tych sprawach?

Ewelw - sądzę, że nie ma ochraniaczy do turystycznego, bo nie ma takiej potrzeby, dziecko się o nic nie obija przecież, poza tym nawet lepiej jest bez ochraniacza, bo ty widzisz dziecko, a ono ciebie.

Ja już się zdecydowałam na wzór:) Jakieś pół roku temu:)

Załączniki

• Sun_Flower.jpg
    Sun_Flower.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry