reklama
ANIA2608 - no właśnie ten koliber, co Marzycielka pokazała też mi się najbardziej podoba.... jednak zastanawiam się nad tymi dwoma co podawałam, bo mają dodatkowo fotelik samochodowy - a ja już bym chciała mieć wszystko w komlecie i w jednym kolorze.... żeby już potem nie biegać za fotelikiem ... W dodatku ten JACKMAR ma koła szprychowe...Pinokia o wysokość wózeczka możesz być spokojnaMój mą ma 173 cm wzrostu i pasuje idealnie do tego wózeczka
Ewelw ja polecam ten wózek Koliber model Gabi,bo mam go już w domku i jest cudny![]()
Ania, a na jakich kołach Ty masz ten wózeczek? dopłacałaś do pompowanych, czy masz piankowe? Ach.. I ktory kolor wybrałaś?
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
madzienka ja na Twoim miejscu brałabym ten z krótkim ochraniaczem. Z własnego doświadczenia wiem że ten długi jest niepraktyczny. Najpierw ja nie widziałam małej w łóżeczku a jak juz podrosła to się bała bo ona nikogo przez to nie widziała i w rezultacie ochraniacz wylądował na dnie szfy.
Dziewczyny podoba mi się bardzo pościel z ochraniaczem... Tylko my z mężem zdecydowaliśmy kupić łóżeczko turystyczne... I co tu robić? Nie wiecie może czy jest taka pościel na rynku? z ochraniaczem do turystycznego? Przeważnie to ten ochraniacz się wiąże za barierkę między szczebelkami... a przy tyrystycz. nie ma jak przymocować... Nie orientujecie się może w tych sprawach?
ja kupiłam 5cz bez prześcieradła i już z nowej kolekcji "premium":-)
Ja nie mogę zdecydowac się na wzór
one sa takie śliczne....a chciałam kupic dwa komplety..Prześcieradło darowac sobie??

Agatkas
Mamusia Zuzolka
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Yoka a nie orientujesz się czy ta pościel Feretti jest dużo tańsza na allegro niż w sklepach?