reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
Agatkas w Lublinie podobnie jak napisała YOKA, ceny bardzo podobne...jak doliczysz koszty przesylki, nie wiem czy nie wyjdzie więcej....

Mam zamiar to dokladnie sprawdzic po niedzieli....wybieram sie z karteczką na ogladanie i spisywanie cen...:laugh2:

Ania, ha ha uśmiałam się po pachy - "mąż pasuje do wózka":-):-):-) ja muszę koniecznie przekonać mojego, że idealnie się komponuje z przewijakiem i do twarzy mu z wanienką;-) nie mówiac już o koszu z pełnymi pieluszkami:baffled:

Yoka, dzięki za kółkowe wyjaśnienia, a o x-landera, to chyba nie ja pytałam:tak:

Ewelw - sądzę, że nie ma ochraniaczy do turystycznego, bo nie ma takiej potrzeby, dziecko się o nic nie obija przecież, poza tym nawet lepiej jest bez ochraniacza, bo ty widzisz dziecko, a ono ciebie.
Misiówka - no ja wiem... wiem... ale tak ładnie wyściełane w środku.... tak ślicznie to wygląda...

Ewelw, to brzmi jak prawdziwy "syndrom wicia gniazda":-);-):-D ale ja też o niczym dziś innym w nocy nie myślałam jak o tych pomaranczowych łóżeczkach i kompletach poscieli...:-)

Widzę, że tu szał zakupowy panuje :) Ja się też powoli rozglądam za pościelą do łóżeczka, tym bardziej, że Jaś przeniósł się już na duży tapczanik i łóżeczko się zwolniło. Strasznie drogie te pościele Ferreti, choć przyznaję, ze ładne, czym się różnią od tych zwyczajnych, dużo tańszych???

Muszę wam powiedzieć, że od dwóch tygodni użytkuję (na Jaśku) spacerówkę Inglesina Zippy, którą kupiliśmy pod kątem maluszka (bo mamy już wielofunkcyjnego Deltima Voyagera na pompowanych kołach) i stwierdzam, że to był strzał w dziesiątkę. Dla moich potrzeb jest po prostu genialna.
Jak będziecie kiedyś, gdy dzieciaczki podrosną, szukać lżejszych wózeczków (np. typu parasolka) to naprawdę polecam. Składa sie faktycznie jedną ręką, jedynym ruchem, rozkłada podobnie sprawnie, genialnie się prowadzi i w ogóle super. Dokupiśmy sobie tez fotelik 0-13, wpinany jednym kliknięciem, także wózeczek na szybkie wypady na zakupy będzie nam mam nadzieję służył dla siostrzyczki Jasia od początku.

reklama
Do góry