reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Yoka by nam się pomysły nie rozjechały :) ja mam na myśli bazę isofix do nosidełka/fotelika emmaljunga :)

Ja nie moge nigdzie tego w sieci znaleźć....

Słyszałem też taką opinię że nosidełko/fotelik emmaljunga jest nowy więc nie wiadomo jak się będzie spisywał, a roemer ma już troche doświadczeń no i regularnie robią testy ADAC i takie tam podobne.... No ale te wszystkie wieści są z firmy która sprzedaje więc mogą byś stronnicze....

reklama
Kluskawawa oczywiście nie namawiam na Fotelik Emmaljunga ....to Twój wybór:-) tymbardziej,że nie mogę się wypowiedzieć na temat Romera....i jeśli podoba Ci sie fotelik a masz możliwość zdobyć jeszcze adaptor to jestem za:-)

Ooooopssss a ja nie mogłem znaleźć.... a taki bystrzacha mi sie wydawało jestem...:szok:

Czy to jest przypadkiem link do miejsca w którym pracujesz Yoka?

Nieee :-) Uśmiałam się bo moje szefostwo pracuje nad sklepem internetowym już chyba rok i jeszcze nic nie ruszyło:-)

A ja skorzystalam z zyczliwosci tesciowej ktora uszyla mi piekna posciel, tak sie rozpedzila ze mam juz trzy zmiany do lozeczka i trzy do wozka (niebieska w misie w oblokach, zolta w kaczki i bezowa w baranki)

My z mężulkiem wybraliśmy wózek zanim dzidzia się pojawiła i do tej pory nie znaleźliśmy nic bardziej odpowiedniego. ROAN MARITA
Znamy wszystkie wady i zalety. Największą wadą jest masa - ciężki, ale mieszkamy na parterze więc nam nie przeszkadza. Zalety: duża gondola (chyba największa na rynku) - grudniowa dzidzia zmieści się ze wszystkimi dodatkami, kombinezonem, kocykiem itd. no i trochę pojeździ a oparcie jest regulowane więc jak zacznie siadać to na początku nie będzie się musiała będzie męczyć w spacerówce; duże koła, dobrze się prowadzi, świetnie amortyzowany. Poza tym lubię klasyczną stylistykę a wybór kolorów jest ogromny.
Polecają mamy spotkane zarównow sieci jak i na ulicy :tak:
72ca7aa1f2.png

dagulla 86oba linki sa do tej samej sukienki:-) ale podoba mi się....ja też wybieram się na wesele w sirpniu do mojej frendy i też mam kłopot co na siebie włożyć:-)

reklama
a ja bardzo polecam foteliki romera ! pierwsze to nosidełko miałą z chicco bo razem w wózkiem kupione i ani razu nie wpiełam go na stelaż i poza tym nie byłam do końca zadowolona z tego fotelika ( brakowało mi tej osłonki ala podusi do okoła główki żeby na zakrętach tak nie latała główka) poza tym w testach jak sie później okazało nie wypadały te foteliki najlepiej ! I kupiłąm kolejny fotelik do 18kg z Romera i BARDZO go sobie chwale, wygodny ( 16godzin w aucie Liwicia nawet nie kwękła że jej źle ) i bezpieczny ! Teraz kupowała juz taki większy na pasy normalne z auta i ani przez chwilę sie nie zawachałam i znów kupiłam z tej firmy !
Na pewno teraz tez kupie nosidełko z Romera obojętnie jaki wózek wybiorę chociaż mam koleżankę która bardzo duzo jeździła z fotelikiem wmontowanym na stelać wózka !

A propos ciekłej parafiny tez bardzo polecam ja na nią wpadłam dopiero jak Liwcia była starsza ale do teraz stosuje nawet dla siebie, minus że nie jest taka " śliska" w rozsmarowywaniu jak oliwki !

aaa do pępusia w aptekach robią taki prepart fiolet na sirytusie i sprawdził sie u nas rewelacyjnie raz dwa pozbyliśmy sie kikutka ! czasem pomagalam sobie tymi wacikami odkażającymi LEKO bo szło nimi fajnie wjechać w pod ten pępuś !

Do góry