reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Ja sobie przeglądam te nosidełka/foteliki to roemer jak i emmaljunga są dosyć do siebie podobne, zobczymy :-) chciałem kupić tej samej firmy sprzęt no ale jak nie wyjdzie to kupie fotelik roemera....

reklama
Dagulla, ja tez mam wesele, ale dopiero na poczatku wrzesnia. Najgorsze jest to, ze jest to moja szwagierka, wiec musze / powinnam miec cos eleganckiego:-(. Twoje sukienki tez sa bardzo ladne, tylko w ta 1 to sie na bank w biuscie nie zmieszcze, obojetnie jaki rozmiar:wściekła/y:. I tez mam dylemat, jade pod koniec lipca do Polski i tam sobie chcialam cos kupic, ale sie boje, ze przez ten miesiac moge urosnac...Najgorsze jest to, ze ona ma w piatek cywilny, a w sobote koscielny:zawstydzona/y:wiec tak na dobra sprawe, potrzebuje cos na dwa wyjscia:eek:No zobaczymy jak to bedzie:tak:

Dagulla Ta czana najbardziej mi się podoba ale kolor chyba nie bardzo na ślub:-) Też muszę znaleźć coś dla siebie na wrzesień wczoraj szukałam na allegro i tych nie znalazłam...

dagulla szerokość w brzuszku to to samo co obwód tylko liczyć trzeba x2, tzn, jeśli podali szerokość 50 to obwód brzuszka wynosi 100.

dagulla a planujesz już kupić ten ciuszek? Ja też idę we wrześniu na wesele, no i zastanawiam się czy już teraz kupować czy jeszcze poczekać :eek:

reklama
Dziewczyny myślę że jak wesele we wrześniu to w naszej sytuacji troszkę za wcześnie na kupowanie sukienki. Sama niedawno miałam dylemat bo jedno mam za dwa tygodnie a następne pod koniec września i na początku pazdziernika ale jak tak na chłodno podeszłam do sprawy to doszłam do wniosku że teraz wolę sobie kupic coś niedrogiego skoro to tylko na jeden raz za to potem coś super bo na dłużej się przyda;-)Zresztą to będzie już jesień więc będzie większy wybór bo teraz to same letnie wszędzie:-)a tak wogóle to fajne te sukieneczki co powklejałyście też takie lubie bo można je potem nawet na jakieś niezobowiązujące wyjście założyc. Najgorsze są te typowo weselne czyli gorset i spódnica a jeszcze z moją wielką d* to wogóle wyglądam w nich jak małe słoniątko:-D

Do góry