Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agatko świetny pomysł, może też się skuszę bo szuflada mnie nie przekonuje
Powiem Wam że ja sobie dwa takie kupiłam i jeszcze jeden zamierzam dokupić... Ja jestem typem kolekcjoneraŻal mi cokolwiek wyrzucić czy oddać
W te dwa pojemniki spakowałam pół szafy ciuchów, w które teraz się nie mieszczę albo są typowo letnie
Wsunęłam pod łóżko i mam luzik
![]()
Ja też postawiłąm na Nivea Baby, bo choć z Misią nie było problemów żadnych, to jednak grono moich koleżane właśnie tą firmę zachwala przy dzieciach alergicznych. Ja kupiłam płyn do kąpieli z oliwką (od 1 miesiąca) i oliwkę oraz krem na każdą pogodę do buźki (bo tu zimy nie są takie srogie). Na początku zrobię tak jak radzą w szpitalu - w moim jest tendencja, żeby nie stosować żadnych kosmetyków tylko i wyłącznie wodę, dziecko nie jest też wycierane z tej mazi porodowej na początku, jest zawijane i ma się to wchłonąć, a dopiero to zo się złuszcza jest traktowane jako nadmiar i spłukiwane wodą, po powrocie do domu też na początku będę wody tylko używała, a potem ciekłej parafiny, no i po jakimś czasie zacznę włączać dopiero kosmetyki jak uznam, że już czas. Zapytam jeszcze siostry męża (pediatra) co ona radzi i zobaczę co powie. Do pupy mam Bephanten oraz wysuszający Termentiol, z Misią używałąm Linomagu i sobie chwaliłąm, Sudocrem praktycznie nigdy, jeśli coś się działo, to szłam do pediatry i on mi wypisywal receptę na maść robioną w aptece na bazie kwasu bornego - byłą nieoceniona przy odparzeniach!
hej!
Jakie macie łozeczko? Czy warto inwestowac w szuflade pod łożeczkiem?
Moj typ to takie:
ŁÓŻECZKO DREWEX KUBA II ORZECH+SZUF+MAT.GRYKA ! (466059966) - Aukcje internetowe Allegro
Szukam w ciemnym kolorze zeby nam kolorystycznie pasował:-)
Ja mam łóżeczko z "klupsia" i uważam że te szuflady to porażka na maxa.......nie sa kryte a miedzy szuflada a spodem łóżeczka jest dość duża szpara więc i tak sie wszystko kurzy....zamiast szuflady kupiłam takie workowe sztywne pojemniki pod łóżeczko na zamek....:-)