Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-) ja kapalam malenka na podlodze w pokoju
i jakos szczegolnie nie wygodnnie to mi nie bylo ;-)a kolo6miesiaca to juz normalnie w wanience (w duzej) w lazience
wiec mysle ,ze stelaz nie jest niezbedny
i posluzy krotko tak samo jak i hustaweczka ;-)
i jeśli do tego ktoś ma tak twarda wodę jak u mnie to po kilku praniach rzeczy brzydko szarzeją
Ja sie przemęczyłam tymi proszkami póki Tuśka była noworodkiem a potem prałam w normalnym proszku a jak zaczęły się plamy z marchewki i takich tam innych to nieoceniony okazał się Vanish

A ja fotelik juz dawno kupilam jest obowiazkowy inaczej nie wydadza dziecka ze szpitala(angielskie przepisy)
My mieliśmy leżaczek bardzo mi się przydał, Misia leżała sobie w nim, jak ja musiałam coś zrobić, albo mieliśmy gości i obserwowała towarzystwo z zachwytem.
![]()
![]()
Tzn. może nie dokładnie ten, ale chodzi mi o funkcyjność. No i koniecznie musi być regulowane oparcie jak dla mnie.

Nie ma jak normalna wanienka 100m. Zastanawiam się tylko czy kupić stelaz pod wanienkę czy ustawiac ja na podlodze?
Skleroza, dziewczyny w jakich proszkach bedziecie prac ciuszki?
Bo slyszałam jedną rzecz, w sumie wczoraj kolezanka mi powiedziała, ze nie uzywala proszków dla dzieci, zeby się skorka nie przyzwyczaiła. Ona używa Vanish Sensitive.
Nie wiem czy to jest dobry pomysł?