reklama

Zakupy

Dziewczyny ja ostatnio zastanawiałam się nad wanienką dla mojej córci, bardzo podoba mi się ta z firmy Fisher-Price -może mi któraś z Was doradzi lub napisze co o tej wanience sądzi i jeszcze jedno czy ktoś myślał już o koszu na pampersy? Z góry dziękuję i pozdrawiam.

wanienka2hh1.jpg

wanienkaqp7.jpg

reklama
zapomnialam dodac, ze lazienką jest bardzo mała i niestety nie ustawię w niej wanienki. Maluszka będziemy kąpać w pokoju(tez bardzo małym). Uroki mieszkania w 45m:-(

ja tez sie zastanawiam nad tym stelazem ale doszlismy do wniosku ze najpierw bedziemy kompac na podlodze najwyrzej puzniej dokupimy stelarz jak bedzie bardzo potrzebny;-) bo moze sie okarze ze znajdziemy cos w domu gdzie bedziemy stawiac wanienke;-)

agawar to masz podobnie jak ja tyle ze u mnie na dole jest zimno w lazience a urodzicow tez jedynie na podlodze to jeszcze niewiem jak to bedzie w praktyce czy wygodniej mi bedzie u mnie w pokoju czy w łazience na pietrze:-)

renia200 ja mam takie cos do pampersow ŚLICZNA -TORBA NA PAMPERSY firmy**BABY-RAJ ** (396711939) - Aukcje internetowe Allegro niewiem czy takie cos mialas na mysly czy jest cos innego ;-) natomiast ja to kupilam bo bylo w kompeci z posciela i niewiem czy kupila bym jak bym brala wszystko osobno ;-) a propo poscieli to jakby ktos byl zainteresowany ta co ja bralam to ja jestem zadowolona z niej i przesylka byla bardzo ekspresowa takze polecam ;-)

Dragulla89 u nas w lazience jest tez bardzo zimno, zresztą naze mieszkanie ogolnie jest zimne. Mamy mieszkanko szczytowe i z kazdej strony mamy zimne sciany, normalnie lodowate. Maluch będzie się hartował.

Skleroza, dziewczyny w jakich proszkach bedziecie prac ciuszki?
Bo slyszałam jedną rzecz, w sumie wczoraj kolezanka mi powiedziała, ze nie uzywala proszków dla dzieci, zeby się skorka nie przyzwyczaiła. Ona używa Vanish Sensitive.
Nie wiem czy to jest dobry pomysł?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry