reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
No nie wiadomo jaka zima będzie.....może być bardzo śnieżno i wtedy dziekuję z takim brzucholem po śliskich chodnikach chodzić.....Mi czasami jest ślisko normalnie a co dopiero z takim bebzonkiem:-)
A co do wózka to powiedz jaki i za ile.....;-)

Witam....słuchajcie chciałam się zapytać czy ktoras z Was może słyszała coś na temat wózka BABYACTIVE BREAKER.....mi sie tak bardzo podobają i zastanawiałam sie tak konkretnie nad nim....to też jest wózek wielofunkcyjny....:-)

Co do "Bogusia" to nie będę się rozpisywać bo o tego typu wózkach pisałam już wcześniej...w każdym razie nie kupiłabym takiego:-( choć cena napewno kusząca.

reklama
Ja mam to szczęście że mogę sobie kupic nawet coś takiego bo mieszkam w parterowym domku więc odpada noszenie po schodach. Do tego mam do dyspozycji ogród, podwórko i sad więc nie muszę się udawac na wielkie spacery żeby się dziecko dotleniło bo wystarczy wyjśc przed dom.
A co do trwałości to też aby mi starczył na rok. Tusia jak zaczęła dreptac to juz na żadna siłę nie dało się jej wsadzic do wózka bo wszędzie musiała sama.
U nas najważniejsze jest to żeby miał dobre amortyzatory bo mam strasznie wyboistą drogę do domku no i żeby ładnie i szybko się składał do samochodu

Do góry