Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Misiówka to ja bym chyba narazie zostawiła jak jest a potem najwyzej dokupiłą jak sie okaze ze jednak lepiej byłoby z gondolą !!! Jak w budce jedziesz i widać będzie dzidzie przez ok to chyba ok !! a w sumie zimą to spacerki godzinne tez chyba odpadają ja co prawda z Liwią kilometry robiłam ale to latem i jesienią a potem zimą to juz mniej !
Moja kolezanka przyniosla mi kilka ciuszków dla dziewczynki, jak jej powiedziałam, ze będzie chłopiec załamała się i mówi"co ja zrobię z tymi ubrankami". Powiedzialam, ze zapytam Was, moze którejś mamie córci się coś spodoba.
1) Komplecik dzinsiki sa ocieplane wewnątrz, sa sliczne od 0-3 miesięcy, bluzeczka Esprit 62r,cena 25zł -sprzedane
2)Kombinezon zimowy Carter s fajny bo ma zakonczone rękawki tak, ze lapki są schowane i nie będą marzly. cena 30zł
3)Bluzeczka i bluza z polarku, 0-3 m, cena za obie 15zł-czapka gratis