reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Pytia, też byłam napalona na ten wózeczek, ale po obejrzeniu go w sklepie odpuściłam sobie, o ile głęboki jest dość fajny, to spacerówka nie podoba mi sie wogóle i jest chyba niewygodna dla dziecka. Spacerówka jest kubełkowa, nie możesz go rozłożyć do tyłu, tylko przechylasz dziecko razem z oparciem i dziecko ma nogi w górze.

Tylko nie ten wózek! SPACERÓWKA stoi u moich sąsiadów pod drzwiami i jest okropna bleeeeeee:no:

reklama
Dziewczyny właśnie dziś byłam na ploteczkach u kumpelki która jest w 9 m-cu i ona właśnie kupiła ten wózek....i jest naprawdę fajny:-) koła bardzo podobne do XA...bardzo mi sie podoba i z tego co wiem jest nawet niedrogi bo ona zapłaciła ok 800 zł....co do fotelika to nie wiem czy inny pasuje o to trzeba spytać w sklepie który prowadzi sprzedaż tych wózków....

....ale dziewczyny pamiętajcie,że fotelik samochodowy nie służy do spacerów.....można użyć go na jakieś szybkie zakupy kiedy np. nie chcemy zabierać całego wózka...wtedy pakujemy tylko stelaż i przed sklepem wpinamy go na niego ale one generalnie nie służą do wypraw i spacerów:-)
Z tego co sie dowiedziałam w sklepie, to fotelika nie można zamontowac, ale uwazam tak jak Yoka, ze fotelik nie jest do spacerów i nie będzie mi to specjalnie uprzykszało zycia, że nie da sie go zamontowac, wybiorę sobie tylko z tej samej firmy żeby kolorystycznie pasował

Znalazłam wózek, który jest dla mnie wymarzony Bertini X4.... niestety musiałabym go sprowadzać z Pl, bo w Anglii ich nie ma... do tego nie mogłabym go obejrzeć osobiście.... ale kurka jest super! Strasznie mnie kusi i zastanawiam się czy nie sprzedać tego naszego i nie kupić tego wózeczka...

http://www.bertini.com.au/pages/documents/Bertini_catalogue.pdf

Yoka - znasz ten wózek? może mogłabyś napisać coś o nim, bardzo byś mi pomogła....

Znalazłam wózek, który jest dla mnie wymarzony Bertini X4.... niestety musiałabym go sprowadzać z Pl, bo w Anglii ich nie ma... do tego nie mogłabym go obejrzeć osobiście.... ale kurka jest super! Strasznie mnie kusi i zastanawiam się czy nie sprzedać tego naszego i nie kupić tego wózeczka...

http://www.bertini.com.au/pages/documents/Bertini_catalogue.pdf

Yoka - znasz ten wózek? może mogłabyś napisać coś o nim, bardzo byś mi pomogła....

Te małe przednie kółeczka odpadaja na tereny spacerowe w Polsce.
Ale nie wiem jak u Was:-)
Wózek nie głupi.

Marzycielka, u nas jest ok i nawet takie się sprawdzą, ale ja rozwarzam z 4 dużymi pompowanymi kołami. No i dzisiaj jeszcze jeden w Mothercare wpadł mi w oko.

Kurcze ja to będę miała problem z wózkiem zaraz. Byłam zdecydowana na Boldera4 w czerwone kwiatki ale jak się okaże że będzie chłopak, to co ja będę go w kwiatkach czerwonych wozic? Dla chłopca to mi się podobał ten x-lander limited edition ale mój Miś się popukał w czoło jak mu powiedziałam, ze może już wózek kupimy :baffled:

Ja juz bylam na x-landera zdecydowana ale poczytalam sobie o nim i ma 2 podstawowe wady. Mała gondola, a tu wchodzi w gre jescze kombinezon,kocyk jakis wiec dziecko bedzie wcisniete w nia i spacerówka tylko moze byc przodem do jazdy. Ja Cypriana urodzilam tez w grudniu a jak mial z 5 miesiecy wozilam go juz w spacerówce bo bylo goraco ale przodem domnie zeby go widzieci zeby moc do niego mówic a tu jescze dochodzi mala gondola wioec do spacerówki szybko by przeszedł wiec juz jestem w kropce :-(

reklama
No właśnie a Bolder ma podobno dużą gondolę. Nie wiem jak będzie z moim dzieckiem ale córki mojego męża były duże jak się urodziły więc i nasz bombel może pójść w tatusia i będzie dużym dzieckiem. Więc w zimie w kombinezonie musi mu być luźno.

Do góry