• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy

No ja nadal jestem zdecydowany na emmaljunge edge duo... ale coraz bardziej dumam nad troszke zawrotną ceną bo z fotelikiem i bazą do isofixa to pewnie ponad 3tys wyjdzie.....

reklama
Moja koleżanka kupiła też dosc drogi wózek (Jane pro....) trzykołowy, około 3000 zł, ale ja nie widzę w nim nic takiego żeby się zachwycac i myślę, że często te ceny są przesadzone i płaci się tylko za markę, a dla dzidzi i tak najważniejsze jest zeby miała sporo miejsca i żeby było wygodnie,

Blizniaki, mój wózeczek jest raczej tradycyjny i prosty nie jest napewno przerostem formy nad treścią (Yoka pewnie potwierdzi) jest super dla dzidzi, ale też jest przyjazny dla użytkującego.... a moja żonka nie ma talentów (pewnie jak spora cześć kobiet) technicznych i jakby miała cudować ze skłądaniem i inymi rzeczami to by się wściekała....

Zdecydowalam sie na wózio jest naprawde super, ma same zalety, jezdzilam nim po sklepie i w ogole jest super na dodatek jescze tani bo to nowosc ale babka w sklepie mowi ze cena szybko skoczy bardzo do góry bo jest naprawde dobry i ludzie sie przekonuja do niego , w sklepie jest dopiero drugi raz wiec cena jescze mala, chcemy w sierpniu wplacic kase i odebracjuz wewrzesniu zeby kupic jescze za ta cene.

ma raczke teleskopowa-super, duzy kosz na zakupy jescze z taka "budka" zeby zakupy nie wypadly
jest lekki, gondolka fajna dosyc spora
zaje.... buda w spacerówce bo bardzo daleko sie rozklada, siega dzieku ponizej szyji(na wysokosc klatki piersiowej)
spacerówka jest ala kolebkowa ale ma normalnie obnizany podnozek i jest tak regulowana ze wyglada jakby poprostu nie bylo na calkiem lezaco rozkladane oparcie
jest mega zwrotny-super sie nim jezdzi, bardzo lekko, jakby plynal. Babka w sklepie kazala mojemu mezowi przejechac sie nim i mutsy i Adrian mowi ze bez porównania, duzo lzej i bardziej miekko jezdzi on niz mutsy
cala tapicerka odpinana do prania
z ewentualnej wady (choc dla mnie to zadna wada) to troche ciezko chodzi buda w gondoli bo jest nowa, niewyrobiona i nie ma pokrowca na nozki do nosidelka(do sportówki jest)
To on
Artykuły dziecięce - Sklep online: Austin 4 + fotelik kol. czerwony
Ten kolor chcemy
Artykuły dziecięce - Sklep online: Austin 3 zielony

Sorki grudnioweczki ze zaśmieciłam nasz temat moimi pytaniami o zakupy, teraz dopiero dotyczyałam się że powinnam tu :tak:Was o wszystko pytac, więc poprawiam się:zawstydzona/y: i przepraszam!!!!

A wiec jeszcze raz....:zawstydzona/y:

Mam wielką prośbę do mieszkanek naszej stolicy i okolic, wybieramy się do warszawki!!!!na wstępne przymiarki/zakupy czy możecie
blagam.gif
podać mi adresy i nazwy sklepów w Warszawie i okolicach- godnych polecenia, w których znajdę jak najwięcej rzeczy dla maluszków - meble, wózki, wyprawki itp.

Z góry dziękuję za pomoc!!!!!
02.gif

A propos macie już wybrane wózki??Na jakie zdecydowałyście się, z chęcią przeczytam Wasze opinie :dry:

Znowu będę przepraszać:zawstydzona/y: czytam i czytam i pewnie jeszcze trochę mi zejdzie o waszych wyborach wózków, poscieli, itp. więc sorki za zbędne pytania, ale jeśli jest ktoś z Warszawy prosze o pomoc w sprawie sklepów, dzieki...:tak:

Madzienka, ja rok w W-wie mieszkałam i faktycznie spory wybór mają w M1, w Targówku jest też jakiś dziecięcy spory sklep, a to niedaleko, ja bym ci radziął wyszukać hurtownie i w nich się pokręcić, niestety adresów ci nie podam, bo nie znam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry