Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie moge znalezc metki, ale sadze, ze od 3 miesiecy
lozeczko takiehttp://www.allegro.pl/item398915136_lozeczko_radek_vii_szuflada_teak_klups_materac.html a wozek firmy kaps3 ale zdjec niewkleje bo mezowi sie niechcialo robic:-( a juz jest schowany a w internecie akurat mojego niema ale kolor zielony;-)a ten dzidziuś co w tym chodził to z jakiego miesiąca to sie tak wyznam mniej wiecej :-) bo bardzo mi sie podoba i super jakby był juz na takiego maluszka zimowego !
tylko szkoda, ze nie moge Wam tego pokazac:-(, ale naprawde, wszystko jest prze kochane
Witam....osobiście oglądałam i dotykałam wózka ATLANTIC i powiem Wam mamuski,ze jest rewelacyjny....jak dla mnie...bomba....
Pytia, też byłam napalona na ten wózeczek, ale po obejrzeniu go w sklepie odpuściłam sobie, o ile głęboki jest dość fajny, to spacerówka nie podoba mi sie wogóle i jest chyba niewygodna dla dziecka. Spacerówka jest kubełkowa, nie możesz go rozłożyć do tyłu, tylko przechylasz dziecko razem z oparciem i dziecko ma nogi w górze.Yoka, jak juz cię tak wózkowo męczymy - a masz jakieś zdanie na temat Coneco? CONECO:UNIWERSALNY WÓZEK@V3+FOTELIK+GRATISY (394760377) - Aukcje internetowe Allegro
Nie mogę go znaleźć w sklepie i obejrzeć na żywo.
Co do Quinny, mnie się też podoba, ale już od trzech osób słyszałam, że są to wózeczki dość wywrotne na nierównych powierzchniach.