reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Czy któraś z Was będzie kupowała a może juz kupiła chustę???ja zastanawiam sie nad chustą bebe lulu:tak: kupili ją nasi znajomi dla swojego nowonarodzonego baobaska i są bardzo zadowoleni...co myslicie o niej???:happy2:może juz ktoś używał....
Ja właśnie kilka dni temu mialam propozycje odkupienia dokladnie tej chusty, i odmówiłam, jakos mnie nie przekonała, owszem byla super uszyta i fajny material, ale ja juz z góry stwierdzilam ze mi sie bedzie w niej zle nosilo maluszka. A jedna z przyczyn byl mój niski wzrost 155cm, i po prostu śmiesznie w niej wygladalam i zle sie czulam, i wyobrazilam sobie ze jesli ja sie w niej mecze to szkrabkowi tez bedzie nie za wygodnie, a i jeszcze jedno mam chory kregosłup od urodzenia (skolioza i krutsza noga):baffled: wiec to by tez nie bylo za fajne dla mojego kregoslupa, takie obciazenie na jednej stronie. Ale wiecie kobitki:-), co mamusia to opinia:tak: P.s. a tak sobie jeszcze pomyslalam ze donoszenia tej chusty to pasowal by bardziej moj "mąż" bo jest wysoki i silniejszy:-D, i proporcjonalnie do jego ciala ta chusta wyglada ok.;-)

reklama
sory że się wtrącę, ale moja opinia na temat chust jest negatywna.może jest to fajne i wygodne, ale nie jastem zwolenniczką ciągłego noszenia malucha przy sobie. bo potem są takie efekty, że mama nie może się sama ruszyć tylko z dzieckiem, bo jest tak przyzwyczajone, ale to jest moje zdanie i w sumie inne mamy mogą być z tego zadowolone.

sory że się wtrącę, ale moja opinia na temat chust jest negatywna.może jest to fajne i wygodne, ale nie jastem zwolenniczką ciągłego noszenia malucha przy sobie. bo potem są takie efekty, że mama nie może się sama ruszyć tylko z dzieckiem, bo jest tak przyzwyczajone, ale to jest moje zdanie i w sumie inne mamy mogą być z tego zadowolone.

zgadzam się z Tobą zozakoza że ciągłe noszenie nie służy ani dziecku ani rodzicom;-) ale czasami są potrzebne dwie wolne ręce...myśle i myśle nad tą chustą...bo wydatek to rzędu 200zl:baffled:

nie zgadzam się,że XA ma małą gondolę....po drugie przekładana rączka to dla mnie nie problem...im więcej mechanizmów tym więcej awarii:):-)

reklama
Do góry