Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny przestancie, pewnie ze zadna z nas nie musi sugerowac sie tym co Yoka pisze. Dla jednej rady te moga byc pomocne dla innej bezuzyteczne.Ja nie kupie drogiego wozka bo te nowoczesne mi sie wogole nie podobaja, wybralam tanszy ale mysle wygodny wozek i tez jest solidnie zrobiony, obejrzalam go dokladnie i nie mam watpliwosci ze nam posłuzy. Nie mozemy tez slepo ufac YOCE, przeciez jest sprzedawca a nie uzytkownikiem. Nie zebym myslala ze nie jest szczera w wypowiedziach ale ja wzielam sobie poprawke. Rada rodzica ktory uzywal danego wozka jest cenniejsza, a te sa rozne zarowno co do tych drogich i tanich wozkow.Mamy szeroki wybor i kazdy moze wybrac wedlug potrzeb, a te wiadomo sa rozne. A takie wozeczki ja chce kupic
http://www.kunert-wozki.pl/galeria/49.jpg
__PROMOCJA KOLIBER TOP TRENDY COLLECTION 2008__ (406653196) - Aukcje internetowe Allegro
justyna trójkołowiec napewno będzie bardziej zwrotny niż czwórka która nie ma skrętnych kół...to zrozumiałe...prowadzić się też powinien dobrze bo jest na pompowanych kołach....trójki projektowane były z myślą o bardzo aktywnych mamach,które uprawiają np. jogging :-)
Ale koła mapompowane, chyba nawet mozesz wybrac czy pompowane czy piankowe bo jak zaczelam testowac go w sklepie to pani mowi ze tu sa pianki ale zaraz zmienimy stelaz na pompowane i jescze moj maz zapytal ktore lepsze, poiwedziala ze oczywiscie pompowane wiec masz chyba wybór ale napewno pompowane sa. Ogólnie najezdzilam sie nim posklepie , posprawdzalam go konkretnie, chyba z pol godziny go probowalam, i sportówke i gondole i powiem Ci ze jest naprawde super, nie wydaje mi sie zeby sie rozwalił i kołka tez ok.
![]()
i takie jakieś pokraczne !! ale tak mi lasują mózg ze juz sie zastanawiałam czy jakby było tak że o niebo lepiej sie prowadzi czy nie skusić sie na ta 3
ale chyba nie ma takie róznicy jak przy 4 skrętnej
hmmm ale zonk 
marzycielka! podoba mi się ten wózeczek. I cena całkiem przystępna...Nikt nie każe Ci drogich wózków kupować;-)
Nie musisz przed Nami sie usprawiedliwiać , że kupisz tańszy bo coś tam. Ja sama zastanawiam się nad tanim wózkiem bo nie uważam , że opłaca mi się te 2 tys. za wózek płacić gdyż wolę więcej ubranek dla dzidzi.
Zobacz np. ten jest fajny :-)
Wózek dziecięcy Cyprys - 022 - Z4 - TANIE wózki Coneco Joker za 149 zł .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy
marzycielka! podoba mi się ten wózeczek. I cena całkiem przystępna...
Sukieneczka:] no wkońcu jak się okazało,ze bedzie Mariczka to pierwsza sukieneczka też już jest :-)