reklama

Zakupy

reklama
SPOKÓJ MI TU!!!:tak:

Co do wózeczków to ja równiez uwazam ze lepiej wydac wiecej kasy z tego wzgledu ze wiem , poczulam na wlasnej skorze ze i tak pojdzie wiecej kasy... Ja kupiam wózek uzywany 4 miesiace-nówka normalnie, dalam za niego 500zł chyba i co? wazyl 20 kilo, nanosilam sie go ze hej, uzywalam go pol roku z czego 2 razy "poszlo" mi kolo, buda latala na wszystkie strony, raczka to samo, masakra!!!!! po pol roku kupilam sportówke ze skladanym oparciem(do lezenia) sportówka nie za droga i co? po pól roku kolka przednie przestaly sie blokowac, w czasie jazdy stawały bokiem i ani rus-masakra, w koncu kupilismy sportówke maclarena i tu strzal w 10!! niby wydalismy na nia duzo wiecej kasy ale w koncu mamy spokoj, jezdzimy nim juz ponad poltora roku i jestesmy zadowoleni. :tak:

Yoka chyba ty masz troszkę problemów ze sobą hihi:-D. Ja nie mam żadnych i się niczym nie przejmyję, a to, że kupię wózio taki jaki będę chciała - to to chyba NORMALNE!!!
Ja tylko wyraziłam swoją opinię... :-D

ewelw ze mną wszystko ok :-) skoro wyrażanie opinii krytykując innych jest dla Ciebie normalne to powodzenia Ci życzę....mogłabym skomentować kilka Twoich ostatnich wypowiedzi(na innych wątkach) ale przyzwoitość i kultura mi na to nie pozwala...:-)
pozdrawiam

przynajmniej w jednym sie zgadzacie :-D

Cyprysiowa torche oblukałąm w necie tego austina :-) powiedz mi te kółka nie pompowane jak na żywo wyglądają i na Twój gust trwałe będą ???
Yoka a co Ty sądzisz o opinii że trójkołowiec bardziej zwrotny i lepiej sie prowadzi niz 4 kólka ???

anoli84 ja tez kupiłam taki tylko z Bogusia o prawie dwie stówy tańszy. A jaki kolor sobie upatrzyłaś? Ja mam cos podobnego do 15tki.

wybralismy bordo+krem dla dziewczynki lub oliwkowy+ zielen gdyby byl chlopiec, ale wiemy juz ze bedzie bordowy. Nie widzialam na zywo wozkow Bogusia i nie wiem jakiej sa jakosci,a te sa wedlug mnie solidne:-)

Ja jestem zmuszana(ogromnym lamentem i płaczami) do wożenia w nim mojej trzyletniej córki i jak narazie bardzo sobie chwalę. Fakt że jest dośc ciężkawy ale ja do chucherek nie należę i wcale mi to nie przeszkadza

justyna trójkołowiec napewno będzie bardziej zwrotny niż czwórka która nie ma skrętnych kół...to zrozumiałe...prowadzić się też powinien dobrze bo jest na pompowanych kołach....trójki projektowane były z myślą o bardzo aktywnych mamach,które uprawiają np. jogging :-)

reklama
przynajmniej w jednym sie zgadzacie :-D

Cyprysiowa torche oblukałąm w necie tego austina :-) powiedz mi te kółka nie pompowane jak na żywo wyglądają i na Twój gust trwałe będą ???

Ale koła mapompowane, chyba nawet mozesz wybrac czy pompowane czy piankowe bo jak zaczelam testowac go w sklepie to pani mowi ze tu sa pianki ale zaraz zmienimy stelaz na pompowane i jescze moj maz zapytal ktore lepsze, poiwedziala ze oczywiscie pompowane wiec masz chyba wybór ale napewno pompowane sa. Ogólnie najezdzilam sie nim posklepie , posprawdzalam go konkretnie, chyba z pol godziny go probowalam, i sportówke i gondole i powiem Ci ze jest naprawde super, nie wydaje mi sie zeby sie rozwalił i kołka tez ok.

Agawar aktualnie volo, nie ma skladanego oparcia bo nie potrzebowalismy juz.

A jescze co doi 3 kolowców, to oprocz tego ze wizualnie mi sie nie podobaja to napewno sa zwrotne ale równiez wywrotne :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry