ewelw ja mimo wszytsko zgadzam się z Yoką, ona ma doświadczenie i wie z jakich wózków ludzie są zadowoleni. Moim zdaniem wózek jest jednym z najważniejszych zakupów. Mogę sobie brać ubranka od sióstr i koleżanek po ich dzieciach i nie uważam, że zanim się dziecko urodzi muszę mieć całą szafę ubrań dla niego. Ale wózek to główny środek transportu dla dziecka. Po pierwsze jemu musi być wygodnie, po drugie mi musi być wygodnie. Ja muszę mieć wózek którym mogę chodzić na spacery w Warszawie, po chodnikach i u mojej mamy w Wołominie np. po lesie i nie utwardzanych drogach. Moja siostra po urodzeniu synka kupiła wózek za 500zł, używany. Mały ma prawie 5 miesięcy i już zmieniają wózek. Na nowy i lepszy. Bo albo koło się zacięło, albo budka opada kiedy chce.
Moim zdaniem kupno wózka jest jak kupno samochodu. Musi spełniać pewne wymagania. I musi być to przemyślana decyzja. Nie wmówisz mi, że Lanos jest lepszym i bezpieczniejszym samochodem niż Toyota. Tak samo z wózkiem. Ja wolę żeby moje dziecko jeździło Toyotą.