reklama
Mam pytanko do YOKI28 gdyz pracuje w branzy wozkowej...zastanawiam sie nad zakupem wozka dla drugiego dziecka i mam dwa typy x-lander xt oraz quinny buzz...na temat pierwszego naczytalam sie opini i dobrych i zlych natomiast chcialabym poznac Twoja opinie na temat buzza i jakbys miala wybierac to ktory z tych dwoch wozkow bys wybrala??Aha i czy wiesz jak jest z czesciami zamiennymi do tych dwoch wozkaw??Przy pierwszym dziecku mialam graco mosaic nie polecam tego wozka gdyz kolka poodpadali i sie rusza caly...przymierzalam moja poltora roczna corke do buzza i bez problemu sie miescila i jeszcze duzo miejsca miala a do malych nie nalezy gdyz miala 59cm i 4200wagi wiec kolosik
Wiekszosc ludzi jak ja widzi mowia ze wyglada na 2-3lata hehe
Ok czekam na Twoja opinie o tych wozkach z gory dziekuje za odp i goraco pozdrawiam:-):-):-)
blizniaki2000
Fanka BB :)
A ja dzisiaj bardzo zadowolona, przyszło łóżeczko turystyczne, które zamówiłam na allegro. szczerze mówiąć miałam pewne obawy i wątpliwości, ale jak już stoi rozłożone, to jestem zadowolona, kupiliśmy takie niebieskie:
ŁOŻECZKO 2 POZIOMY KOJEC Z MOSKITIERĄ KURIER (420786432) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
do tego kupię normalny przewijaczek, bo będę go mogła w razie potrzeby przełożyć do drewnianego i normalny materacyk.
ŁOŻECZKO 2 POZIOMY KOJEC Z MOSKITIERĄ KURIER (420786432) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
do tego kupię normalny przewijaczek, bo będę go mogła w razie potrzeby przełożyć do drewnianego i normalny materacyk.
M
marzycielka
Gość
A ja dzisiaj bardzo zadowolona, przyszło łóżeczko turystyczne, które zamówiłam na allegro. szczerze mówiąć miałam pewne obawy i wątpliwości, ale jak już stoi rozłożone, to jestem zadowolona, kupiliśmy takie niebieskie:
Jakie słodkie to łóżeczko:-)
my kupilismy taki, tylko na wyjazdy i jako kojec
CHICCO KOJEC+OTWIERANY BOK+KOLKA+TORBA POMARANCZOW (417950649) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO KOJEC+OTWIERANY BOK+KOLKA+TORBA POMARANCZOW (417950649) - Aukcje internetowe Allegro
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Pinokia ale to jest samo dno łóżeczka a jak wsadzi się gondolę na to pościel albo kocyk to zawsze jest trochę wyżej
Ja naprawdę schylam się minimalnie.Jak patrzyłam na inne wózki to ten jest bardzo wysoko.A ile Ty masz wzrostu?
Ja naprawdę schylam się minimalnie.Jak patrzyłam na inne wózki to ten jest bardzo wysoko.A ile Ty masz wzrostu?reklama