reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
Mam pytanko do YOKI28 gdyz pracuje w branzy wozkowej...zastanawiam sie nad zakupem wozka dla drugiego dziecka i mam dwa typy x-lander xt oraz quinny buzz...na temat pierwszego naczytalam sie opini i dobrych i zlych natomiast chcialabym poznac Twoja opinie na temat buzza i jakbys miala wybierac to ktory z tych dwoch wozkow bys wybrala??Aha i czy wiesz jak jest z czesciami zamiennymi do tych dwoch wozkaw??Przy pierwszym dziecku mialam graco mosaic nie polecam tego wozka gdyz kolka poodpadali i sie rusza caly...przymierzalam moja poltora roczna corke do buzza i bez problemu sie miescila i jeszcze duzo miejsca miala a do malych nie nalezy gdyz miala 59cm i 4200wagi wiec kolosik:)Wiekszosc ludzi jak ja widzi mowia ze wyglada na 2-3lata hehe:)Ok czekam na Twoja opinie o tych wozkach z gory dziekuje za odp i goraco pozdrawiam:-):-):-)

A ja dzisiaj bardzo zadowolona, przyszło łóżeczko turystyczne, które zamówiłam na allegro. szczerze mówiąć miałam pewne obawy i wątpliwości, ale jak już stoi rozłożone, to jestem zadowolona, kupiliśmy takie niebieskie:
ŁOŻECZKO 2 POZIOMY KOJEC Z MOSKITIERĄ KURIER (420786432) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
do tego kupię normalny przewijaczek, bo będę go mogła w razie potrzeby przełożyć do drewnianego i normalny materacyk.

Jakie słodkie to łóżeczko:-)

Pinokia ale to jest samo dno łóżeczka a jak wsadzi się gondolę na to pościel albo kocyk to zawsze jest trochę wyżej:tak: Ja naprawdę schylam się minimalnie.Jak patrzyłam na inne wózki to ten jest bardzo wysoko.A ile Ty masz wzrostu?

reklama
Pozwolcie ze sie wtrace ,ja mam 150 wzrostu i prawie wogole nie bede do niego sie schylac, bo Aniu juz sie na niego zdecydowalismy. Wezniemy tylko kolor 10, bezowy, neutralny wrazie gdyby wyrósl jeszcze sisiorek;-)

Do góry