Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sliczne te łóżeczko, a moglabys napisac tak w przyblizeniu wymiary po zlożeniu w ten worek?:-)
No właśnie.... :-( A co wy o tych przesądach myślicie, bo ja to nie wierzę, ale rodzinka mówi żeby nie kupować nic przed porodem....Mój mąz jest taki przesądny, że jak kupimy łożeczko (w listopadzie pewnie, jak nie w grudniu) to i tak będzie u mojej mamy
![]()

. Dlatego więc kupuję - no może z wózkiem i łóżeczkiem jeszcze nie zaszalałam - ale to już niebawem - na pewno nie po porodzie....
ale ja ich tak za bardzo nie słucham...Agatkas dla ciebie link do mojego wózeczka.Taki typ:
Artykuły dziecięce - Sklep online: Austin 4 + fotelik kol. blue
a taki kolor
Artykuły dziecięce - Sklep online: Austin 3 zielony
No właśnie.... :-( A co wy o tych przesądach myślicie, bo ja to nie wierzę, ale rodzinka mówi żeby nie kupować nic przed porodem....
Dla mnie to bez sensu - no bo jak potem kupię? Ze szwami na pisi i boleściami. Dlatego więc kupuję - no może z wózkiem i łóżeczkiem jeszcze nie zaszalałam - ale to już niebawem - na pewno nie po porodzie....
Wiadomo, że się człowiek denerwuje... żeby wszystko było dobrze - ale co mają do tego zakupy? Czemu mamy sobie odbierać tę przyjemność? I przyjaciółka i rodzinka mi daje rady...ale ja ich tak za bardzo nie słucham...
Co wy na ten temat sądzicie????????????????????
pozdro i dobranoc - lecę do łózia - bo już jestem zmęczona..... pa