reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

A ja siedze na e bay-u i juz mnie plecy bola, ale oplacalo sie wylicytowalam za grosze 15 par slicznych skarpetek a teraz czaje sie na komplecik rekawiczki i czapeczka robione na szydelku-slodkie:-)

reklama
AGAWAR ja tez mam takie lozeczko chicco kolor zielony jest super coreczka uwielbia w nim spac a jak podrosnie to bedzie miala plecaczek na swoje drobiazki:)Super wybor:-):-):-):tak:

Sliczne te łóżeczko, a moglabys napisac tak w przyblizeniu wymiary po zlożeniu w ten worek?:-)

Wymiary mniej więcej 28x28x65 cm, bardzo fajnie i szybko się składa.
Agawar, te Twoje łóżeczko też rozważałam, bo bardzo mi się podobało, ale chciałam mieć 2 poziomy, tyle, ze coś za coś, nie mam otwieranego boczku, ale myślę że damy radę.
Na razie rozłożyliśmy w sypialni, bo nie mogę się napatrzeć, chłopaki ubrali lalkę bobasa w rożek i lala śpi w łóżeczku, za parę dni złożymy i powędruje do szafy, a bliżej grudnia rozłożymy na nowo

Mój mąz jest taki przesądny, że jak kupimy łożeczko (w listopadzie pewnie, jak nie w grudniu:crazy:) to i tak będzie u mojej mamy :wściekła/y:
No właśnie.... :-( A co wy o tych przesądach myślicie, bo ja to nie wierzę, ale rodzinka mówi żeby nie kupować nic przed porodem....
Dla mnie to bez sensu - no bo jak potem kupię? Ze szwami na pisi i boleściami:confused::crazy:. Dlatego więc kupuję - no może z wózkiem i łóżeczkiem jeszcze nie zaszalałam - ale to już niebawem - na pewno nie po porodzie....
Wiadomo, że się człowiek denerwuje... żeby wszystko było dobrze - ale co mają do tego zakupy? Czemu mamy sobie odbierać tę przyjemność? I przyjaciółka i rodzinka mi daje rady... :sorry2: ale ja ich tak za bardzo nie słucham...
Co wy na ten temat sądzicie????????????????????
pozdro i dobranoc - lecę do łózia - bo już jestem zmęczona..... pa

Mi mąż kazał obiecać, że nie kupię nic zanim nie będę w 8 miesiacu:baffled: Nie wiem dlaczego akurat w 8 ale tak sobie wymyślił :confused:
Listę zakupów mam zrobioną więc jak tylko przekroczę magiczny termin zacznę szaleć :-)

reklama
No właśnie.... :-( A co wy o tych przesądach myślicie, bo ja to nie wierzę, ale rodzinka mówi żeby nie kupować nic przed porodem....
Dla mnie to bez sensu - no bo jak potem kupię? Ze szwami na pisi i boleściami:confused::crazy:. Dlatego więc kupuję - no może z wózkiem i łóżeczkiem jeszcze nie zaszalałam - ale to już niebawem - na pewno nie po porodzie....
Wiadomo, że się człowiek denerwuje... żeby wszystko było dobrze - ale co mają do tego zakupy? Czemu mamy sobie odbierać tę przyjemność? I przyjaciółka i rodzinka mi daje rady... :sorry2: ale ja ich tak za bardzo nie słucham...
Co wy na ten temat sądzicie????????????????????
pozdro i dobranoc - lecę do łózia - bo już jestem zmęczona..... pa

Ewelw ja przesądna nie jestem i już sporą część wyprawki dla mojej córci mam;-), cieszę się że zaczełam dosyć wcześnie, bo nie odczułam tak mocno finansowo tych moich zakupów i nie chcę myśleć co by było gdybym miała zrobić zakupy w ostatniej chwili.

Do góry