Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agatkas x-landery nie maja przekładanej raczki :-)
No tak też właśnie myślałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agatkas x-landery nie maja przekładanej raczki :-)
Marzycielko a jaki wy wózeczek kupujecie?
My w sobotę jedziemy oglądać 2 kolory emmaljungi mają nam przywieźć :-)
Agatkas tak jak wcześniej wspominałam...dla mnie to nie problem...z doświadczenia wiem że im więcej dodatkowych mechanizmów w wózku to stelaż bardziej sie chwieje itd...:-)

No ja właśnie też sie zastanawiam czy jest mi to konieczne
Ale cały czas nie mogę się zdecydować czy xa czy x3![]()

i z doświadczenia dowiesz sie dopiero ze zabraknie Ci spacerówki przodem do CiebieAgatkas tak jak wcześniej wspominałam...dla mnie to nie problem...z doświadczenia wiem że im więcej dodatkowych mechanizmów w wózku to stelaż bardziej sie chwieje itd...:-)

Marzycielka - podoba mi się ten co tobie i też coś w tym stylu z mężem chcemy kupić...Coś w tym stylu. Kolor nr 20 :-)
__PROMOCJA KOLIBER TOP TRENDY COLLECTION 2008__ (406653196) - Aukcje internetowe Allegro
aha i ze szprychowymi kołami.