reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy

reklama
Pytia ja nie mam huśtawki, ale zawsze o niej marzyłam:-D i jak tylko będę miała ogródek to na pewno sobie sprawię.

A ja tak zupełnie z innej beczki. Czy któraś z Was jest szczęśliwą posiadaczką huśtawki ogrodowej (ale nie dla dzieci, tylko takiej trzyosobowej, z poduchami), bo chciałabym kupić, a nie wiem, które są fajne.
hmm moi rodzice maja w ogrodzie taka 3 osobowa ale drewnianą , na dzień zakładają na nią taki mięciutki pokrowiec a na noc czy deszczowy dzień zciągaja go. To jest jej juz 3 sezon więc raczej trwała jest:-D

Justa - no właśnie chcę kupić w sklepie, ale chciałam się zorientować najpierw, bo na pierwszy rzut oka wszystkie wyglądają podobnie :baffled:
Dzisiaj pojechaliśmy specjalnie do Leroy'a, a tam raptem dwie huśtawki do wyboru, co jedna to gorsza :no::shocked2:

Ja tez szukam wózka takiego lekkiego i małego.... idealnego do samochodu, poczytałam trochę forum wózkowe i dziewczyny zadowolone są z Zooper Hula. Cena dobra i wizualnie wózeczek bardzo ładny.
Także chyba się zdecydujemy. Gdyby mnie było stać to pewnie wzięłabym Maclarena, ale z drugiej strony to byłby nasz 3 wózek więc szkoda kasy, tym bardziej, że ma służyć tylko na wypady.
Te Zooper są na allegro,http://allegro.pl/item660677891_wozek_spacerowy_zooper_hula_7_7_kg_2008_wys_0zl.html

Ostatnia edycja:
Ja tez szukam wózka takiego lekkiego i małego.... idealnego do samochodu, poczytałam trochę forum wózkowe i dziewczyny zadowolone są z Zooper Hula. Cena dobra i wizualnie wózeczek bardzo ładny.
Także chyba się zdecydujemy. Gdyby mnie było stać to pewnie wzięłabym Maclarena, ale z drugiej strony to byłby nasz 3 wózek więc szkoda kasy, tym bardziej, że ma służyć tylko na wypady.
Te Zooper są na allegro,Wózek Spacerowy ZOOPER HULA 7,7 kg 2008 +wys.0zl (660677891) - Aukcje internetowe Allegro

prezentuje się bardzo dobrze :tak: jak już zakupisz, daj znać czy jesteś zadowolona, my pewnie też niedługo będziemy rozglądać się za parasolką bo w końcu nie wyrobię z wchodzeniem na moje 3 piętro z kluseczką Bartusiem w naszym nie najlżeszym wózku :sorry:

reklama
Do góry