kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Te marketowe za niecałe 200zł nadają się najwyżej na jeden sezon. Wiem niestety z doświadczenia. U nas huśtawkę zrobił mąż i jest bardzo fajna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmm moi rodzice maja w ogrodzie taka 3 osobowa ale drewnianą , na dzień zakładają na nią taki mięciutki pokrowiec a na noc czy deszczowy dzień zciągaja go. To jest jej juz 3 sezon więc raczej trwała jestA ja tak zupełnie z innej beczki. Czy któraś z Was jest szczęśliwą posiadaczką huśtawki ogrodowej (ale nie dla dzieci, tylko takiej trzyosobowej, z poduchami), bo chciałabym kupić, a nie wiem, które są fajne.
tez wczoraj patrzyłam na to krzesełko:-)Mąż kupił dzisiaj Małej krzesełko w lidlu, nie jest złe, ale wukrzyłąm sie, bo miałam już upatrzone na allegro.
krzesełko wygląda tak:
Lidl Online
Ja tez szukam wózka takiego lekkiego i małego.... idealnego do samochodu, poczytałam trochę forum wózkowe i dziewczyny zadowolone są z Zooper Hula. Cena dobra i wizualnie wózeczek bardzo ładny.
Także chyba się zdecydujemy. Gdyby mnie było stać to pewnie wzięłabym Maclarena, ale z drugiej strony to byłby nasz 3 wózek więc szkoda kasy, tym bardziej, że ma służyć tylko na wypady.
Te Zooper są na allegro,Wózek Spacerowy ZOOPER HULA 7,7 kg 2008 +wys.0zl (660677891) - Aukcje internetowe Allegro