reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy

No ja już podjęłam decyzje, śpiworek na spacerki do wózka, bo przecież po chlupie mała chodzić nie będzie - nawet jekby chciała... Wygodniej też będzie małej bo nóżki będą swobodne, a pod spód moge ubrać zwykłe spodenki, no a jak co to mamy jakiś taki kombinezon z nóżkami, ale chyba lepiej się sprawdzą spodenki i kurteczka - jakby trzeba było coś szybko zciągnąć np w sklepie

reklama
Idzia daj znac jak sie krzeselko sprawdza bo tez myslalam nad zakupem baby ono

obawiam sie ze jeszcze tak szybko z niego nie skorzystam ... ale jakby co dam znac :)

a ja wczoraj przymierzylam komnbinezon po michale i okazalo sie ze jest jeszcze za duzy czyli nie musze kupowac nowego - ten powienien starczyc :)

Dziewczyny, oglądałam te kojce, o których kiedyś rozmawiałyśmy i one sa bardzo twarde na podłożu, normalnie prawie sama deska obita i troszkę sie zraziłam, bo jak tu znależć materacyk np. do tego metr na metr i postanowiłam sama coś skombinować i oto nasz kojec, na razie starczy, gorzej jak Natka zacznie stawać :-)

margarett 0 jezeli dolaczylas zdjecie to nic nie widac .... a te kojce nie sa faktycznie zbyt miekkie - ale dziecko sobie w nim krzywdy nie zrobi ... poza tym mozesz polozyc na dno jakis koc ... ja tak robilam - musze tez przyznac ze u dziadkow michal nawet spal w kojcu prze 2 miesiace :)

reklama
Tez sie nad kojcem zastanawiam...To dobra sprawa.Znalazlam nawet taki co by spelnial moje wymagania...Jest uniwersalny,ma dzwiczki i mozna go rozbudowywac oraz wydzielac nim powierzchnie domu.Marerac mieciutki i latwy w utrzymaniu.Moja znajoma ma taki i barzo go sobie chwali.Juz trzecie dziecko z niego korzysta i jest jak nowy.Niestety mieszka w Londynie i tam go kupila.Ale mysle ze moze uda mi sie znalezc ta firme w Polsce??

Do góry