• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy

No ja już podjęłam decyzje, śpiworek na spacerki do wózka, bo przecież po chlupie mała chodzić nie będzie - nawet jekby chciała... Wygodniej też będzie małej bo nóżki będą swobodne, a pod spód moge ubrać zwykłe spodenki, no a jak co to mamy jakiś taki kombinezon z nóżkami, ale chyba lepiej się sprawdzą spodenki i kurteczka - jakby trzeba było coś szybko zciągnąć np w sklepie

reklama
Dziewczyny, oglądałam te kojce, o których kiedyś rozmawiałyśmy i one sa bardzo twarde na podłożu, normalnie prawie sama deska obita i troszkę sie zraziłam, bo jak tu znależć materacyk np. do tego metr na metr i postanowiłam sama coś skombinować i oto nasz kojec, na razie starczy, gorzej jak Natka zacznie stawać :-)

margarett 0 jezeli dolaczylas zdjecie to nic nie widac .... a te kojce nie sa faktycznie zbyt miekkie - ale dziecko sobie w nim krzywdy nie zrobi ... poza tym mozesz polozyc na dno jakis koc ... ja tak robilam - musze tez przyznac ze u dziadkow michal nawet spal w kojcu prze 2 miesiace :)

reklama
Tez sie nad kojcem zastanawiam...To dobra sprawa.Znalazlam nawet taki co by spelnial moje wymagania...Jest uniwersalny,ma dzwiczki i mozna go rozbudowywac oraz wydzielac nim powierzchnie domu.Marerac mieciutki i latwy w utrzymaniu.Moja znajoma ma taki i barzo go sobie chwali.Juz trzecie dziecko z niego korzysta i jest jak nowy.Niestety mieszka w Londynie i tam go kupila.Ale mysle ze moze uda mi sie znalezc ta firme w Polsce??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry