• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy

reklama
HA co do kojca my wlasnie zrobilismy zamianke lozeczko zostalo zastapione kojcem. Maja tak sie kreci skacze buja sie itd... ze nawet te ochraniacze nie pomagaja:tak:. I tez mialam problem co by jej na dno dac u babci spala na kocu no i wymyslilam jutro idziemy do tapicera dowiedziec sie czy sprzdedaje takie grube gabki na metry mam nadzieje ze tak i ze Maja bedzie miala wygodna noc:-)
A co do zakupow to jeszcze robilam zakupy typowo jesienne maja powiekszyla swoja garderobe o spodniczke dzinsowa i sukienke tzw princeske:)) zdjecia po niedzieli:))))

Vici ja mam wiszaca hustawke i roznica jest taka ze mozna hustac na boki lub przod-tyl.Jest na baterie wiec nie musisz co chwila podhodzic zeby malca rozhustac:-) i ma dolączony blat z zabawkami+karuzele.Nad głową dzidzi jest wypukle lusterko tzw.rybie oko mnóstwo melodyjek i dzwiękow i kilka predkości bujania.Baterie starczaja na ponad miesiac ostrej eksploatacji;-)noworodek huśta sie w pozycji lezącej.Jednak oplaca sie ja uzywac od urodzenia albo jesli Twoja dzidzia nie wazy duzo bo są one do wagi 11kg.:-( Świetnym rozwiązaniem dla starszych bąbli jest właśnie ten bujaczek który zakupiła Priscilla bo jest do wagi 18kg i starcza na dłuźej.

Woloszki to Maja będzie miała teraz wygodne i bezpieczne spanko :tak:

A my kupiliśmy wczoraj Karolince pierwsze dżinsy z prawdziwego zdarzenia :eek: w H&M , pisałam Wam kiedyś o sukieneczce w Smykach w której różyczki sie porozwalały, reklamowaliśmy ją i dostaliśmy zwrot kaski. Bardzo się ciesze z tych spodenek, kupilam rozmiar 80 są za duże, ale można regulować gumkę zrobić ciaśniejszą i podwinąć, na pewno na wiosne będą w sam raz. A kilka dni temu dziadkowie kupili kilka fajnych ciuszków- niebieską sukienkę (jeszcze letnią), niebieski cieplutki komplecik (spodnie i sweterek) i komplecik spodnie różowe dżinsowe i bluza (to ostatnie jest ekstra i bardzo mi się podoba) :-)
Strasznie cieszą takie zakupy dla dzidziolka :tak:

Priscilla - mam taki sam bujaczek :) Norbikowi sie podoba, mysle ze Victoria tez go polubi! I powinien sluzuc nam calkiem dlugo - ostatnio byla u mnie kolezanka z dwuletnia coreczka i Mala zaraz wskoczyla do bujaczka i byla nim zachwycona :)

Ewcik, pocieszylas mnie, bo wczoraj jak pochwalilam sie mamie zakupem bujaczka, to stwierdzila, ze tlyko wyrzucilam kase, bo mala jak zacznie siedziec albo raczkowac to i tak nie bedzie chciala z niego korzystac. Wiec sie troche zalamalam :-p

reklama
My tez ostatnio bylysmy na zakupach. Nakupilam malej pelno rozowych bluzeczek (jakos inne kolorki mi sie nie podobaly) i klika sukieneczek, bo wszyscy mowili "ale ladny chlopiec" jak chodzila w spodenkach :laugh2:
To wlasnie Viki w nowych ciuszkach :-)
vlq6.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry