reklama
Hi, hi. Pajacyki dla dorosłych-dobre! Nie wyśmiewam się, tylko podziwiam pomysł. Żuczku opatentuj ten pomysł. Znajdź dobrą krawcową i zrobisz furrorę. Ja będę drugą klientką, bo pierwszy pajacyk będzie dla Ciebie!Ha,ha!
Buźki!
Buźki!
Magdaleona
Fanka BB :)
A ja nie lubie ani pizam ani koszul, wiec teraz spie w podkoszulkach meza i kupilam sobie takie fajne majtasy - bokserki, ktore maja duuzo miejsca dla rosnacego brzusia
Madziu w piżamkach-pajacykach kreatorki Żuczek Company na pewno polubisz spać
Oj, widzę, ze gdyby nie nasi faceci to teraz byśmy marnie chodziły ubrane w dzień i w nocy
A myślałam, ze to tylko ja taka jestem pokradajką mężowkich ciuchów. ha,ha!
Uściski dla Was!
Oj, widzę, ze gdyby nie nasi faceci to teraz byśmy marnie chodziły ubrane w dzień i w nocy
Uściski dla Was!
Magdaleona
Mysle, gdyby nasi mezczyzni nie byli ciut "wieksi" od nas wtedy oni byliby jeszcze bardziej szczesliwi bo musialybysmy chodzic (a przynajmniej spac) nago... :laugh:
Buziaczki
Buziaczki
Hehe, wiem moje pomysły są czasem z kosmosu. Ale dla mnie to na prawdę problem. Obojętnie jakbym się nie opatuliła,w cokolwiek bym nie ubrała to i tak w nocy wszystko wyłazi i leżę poodkrywana.
Dziś chyba siądę do projektu "Duży Pajac"
Już nawet mam pomysł, żeby zrobić wersję dla pań w ciąży, hehe.
Dobra, idę robić ciasto, żeby nie wymyślać bzdurek
Dziś chyba siądę do projektu "Duży Pajac"
Dobra, idę robić ciasto, żeby nie wymyślać bzdurek
Magdaleona
Ale musze cie zmartwic z tego co mi sie przypomina ktos juz wpadl na pomysl duzych pajacow. We wszystkich filmach o dzikim zachodzie (z tego co pamietam) faceci nosza tam wlasnie takie duze pajace...
Ale pajac dla ciezarnych to zdecydowanie nowosc.
Ale pajac dla ciezarnych to zdecydowanie nowosc.
reklama
Podziel się: