reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy

reklama
A widziałyście może takie piżamki pajacyki dla dorosłych? Mi by się przydało, bo obojętnie czy mam koszulę czy piżamę zawsze budzę się z nerkami na wierzchu. A zima się zbliża, o dzidzię trza dbać, eh...

Hi, hi. Pajacyki dla dorosłych-dobre! Nie wyśmiewam się, tylko podziwiam pomysł. Żuczku opatentuj ten pomysł. Znajdź dobrą krawcową i zrobisz furrorę. Ja będę drugą klientką, bo pierwszy pajacyk będzie dla Ciebie!Ha,ha!
Buźki!

A ja nie lubie ani pizam ani koszul, wiec teraz spie w podkoszulkach meza i kupilam sobie takie fajne majtasy - bokserki, ktore maja duuzo miejsca dla rosnacego brzusia

Madziu w piżamkach-pajacykach kreatorki Żuczek Company na pewno polubisz spać:)
Oj, widzę, ze gdyby nie nasi faceci to teraz byśmy marnie chodziły ubrane w dzień i w nocy:) A myślałam, ze to tylko ja taka jestem pokradajką mężowkich ciuchów. ha,ha!
Uściski dla Was!

Mysle, gdyby nasi mezczyzni nie byli ciut "wieksi" od nas wtedy oni byliby jeszcze bardziej szczesliwi bo musialybysmy chodzic (a przynajmniej spac) nago... :laugh:
Buziaczki

Hehe, wiem moje pomysły są czasem z kosmosu. Ale dla mnie to na prawdę problem. Obojętnie jakbym się nie opatuliła,w cokolwiek bym nie ubrała to i tak w nocy wszystko wyłazi i leżę poodkrywana.
Dziś chyba siądę do projektu "Duży Pajac" ;) Już nawet mam pomysł, żeby zrobić wersję dla pań w ciąży, hehe.
Dobra, idę robić ciasto, żeby nie wymyślać bzdurek ;)

Ale musze cie zmartwic z tego co mi sie przypomina ktos juz wpadl na pomysl duzych pajacow. We wszystkich filmach o dzikim zachodzie (z tego co pamietam) faceci nosza tam wlasnie takie duze pajace...
Ale pajac dla ciezarnych to zdecydowanie nowosc.

reklama
No ale w sklepach tego nie ma :(
I nie pomyślałam o westernach. Hmmm. Muszę chyba jakiś obejrzeć, żeby zobaczyć jak oni to rozwiązali :) Dzięki Magdaleona za podsunięcie pomysłu :)

Do góry