reklama

Zakupy

Zastanawiam się nad kupnem tego OCEANU MUZYCZNEGO. Dori dostałaś go już? Jeśli tak to napisz jak się sprawuje, czy nadawałby się np. do postawienia przed dzieckiem które leży w nosiełku albo leżaczku? Klaudia bawiła się nim u znajomych a ciekawe jak u siebie w domku:confused:

reklama
Gratuluję udanych zakupów;-)

Krzesełko narazie służy do zabawy, Mateuszek jada na leżąco (na bardzo leżąco-czyli na płasko). Mój tato usilnie podkłada mu coś pod głowę, zeby glowa była wyżej ale Mati wierzga się bo mu niewygodnie. Ale mam nadzieję, że z czasem zakuma, ze trzeba jeść jak człowiek:-) .

Hmm, a my się zastanawiamy nad krzesłem drewnianym z takim blatem, który jest z tyłu a jak dziecko podrośnie to się daje na przód. Jakoś nam nie zależy na bajerach... Z resztą zobaczymy jak w końcu sie to skończy, bo mamy sponsora na krzesło więc może cosik lepsiejszego wymyślimy ;-)

Jeśli chodzi o postawienie przy dziecku w nosidelku to chyba dziecko mialoby za daleko a Ocean jest zbyt niski żeby nasunąć chociaż na nóżki. Ale próbowałyśmy przekręcić go pod kątem tak że jak dzidzia leży to ma tablicę zwróconą do siebie i Klaudii też się podobało. Nie wiem czy dobrze to opisałam. Rano zrobię zdjęcie i wkleję

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry