reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy

Zastanawiam się nad kupnem tego OCEANU MUZYCZNEGO. Dori dostałaś go już? Jeśli tak to napisz jak się sprawuje, czy nadawałby się np. do postawienia przed dzieckiem które leży w nosiełku albo leżaczku? Klaudia bawiła się nim u znajomych a ciekawe jak u siebie w domku:confused:

reklama
Gratuluję udanych zakupów;-)

Krzesełko narazie służy do zabawy, Mateuszek jada na leżąco (na bardzo leżąco-czyli na płasko). Mój tato usilnie podkłada mu coś pod głowę, zeby glowa była wyżej ale Mati wierzga się bo mu niewygodnie. Ale mam nadzieję, że z czasem zakuma, ze trzeba jeść jak człowiek:-) .

Hmm, a my się zastanawiamy nad krzesłem drewnianym z takim blatem, który jest z tyłu a jak dziecko podrośnie to się daje na przód. Jakoś nam nie zależy na bajerach... Z resztą zobaczymy jak w końcu sie to skończy, bo mamy sponsora na krzesło więc może cosik lepsiejszego wymyślimy ;-)

Jeśli chodzi o postawienie przy dziecku w nosidelku to chyba dziecko mialoby za daleko a Ocean jest zbyt niski żeby nasunąć chociaż na nóżki. Ale próbowałyśmy przekręcić go pod kątem tak że jak dzidzia leży to ma tablicę zwróconą do siebie i Klaudii też się podobało. Nie wiem czy dobrze to opisałam. Rano zrobię zdjęcie i wkleję

WOW Dori, ale Twoja Klaudia ślicznie siedzi!!!!! Próbuję nadrobić, tydzień mnie nie było a tutaj takie zmiany:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Jeszcze raz gratulacje dla Klaudi:-)

reklama
Do góry