reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
jaszczurka mi sie bardzo podoba ta w zyrafki i chce sobie zamowic taki rozek i posciel ale do wozka! jak dostaniesz juz prosze napisz mi jakie to jest i czy naprawde warto;):)dzieki

czarownica tak jak pisałam jutro powinnam dostac ???:)

lidijka ty zamawiałas za pobraniem to znaczy przez poczte czy wpłacałas pieniadze na kato ????? bo ja zamowiłam za pobraniem i nie wiem czy dobrze zrobiłam ???

a ja tak jak pisałam nie kupuje pościeli tylko do łóżeczka kupuje prześcieradełka, zamówiłam już ochraniacz,przybornik i rożek wszytko w te kremowe żyrawki do tego do kupie kocyk (już mam upatrzony) - jakoś nie widze, żeby dzidzia spała w pościeli na początku (może się myle???) - szkoda, że te rzeczy zobacze dopiero po powrocie do Warszawy tj. za 2tyg - ale narazie korzystam ze wspólnie spędzonych chwili z moim tygryskiem :D
buziaki :)

No własśnie, dajcie dziewczyny znać jak już dostaniecie te pościele z allegro. My też chcemy zamówić. Na razie czekamy, aż pojawią się rożki w żyrafki (podobno od piątku znowu będą) i wtedy zaszalejemy ;)
Też się zastanawiam nad tą pościelą. Czy nie wystarczy na początek, że będzie rożek i jakiś kocyk? A z czasem dokupić pościel? Dziewczyny, podpowiedźcie...

powiedzano mi ze powinna byc dzisaj (paczka) mam nadzeje ze jeszcze dzisaj dojdze !!!! bam wam znac jak wyglada na zywo :)
pozdrawiam

zuczek
ja pierwsze dziecko urodzilam w pazdzierniku - bylo zimno wiec nie kupowalam poscieli do wozka tylko spiwor zimowy;
w kwietniu jak maly mial pol roku przesiedlismy sie do spacerowki (michal wyrosl z gondolu nistety tak szybko) i tam uzywalismy koca do przykrywania; teraz tez nie zamierzam nic kupowac - zobacze jak bedzie po porodzie - uwazama ze kocyk powienien wystarzyc :)

Idzia, też mi się tak wydaje. Te pościele są piękne, ale obawiam się, że mogę ich nie wykorzystać, chyba lepiej kupić dwa rożki w tym jedem z poduszką i wykorzystać go do noszenia małego w domu oraz do wózka. Mam w domu dwa ciepłe koce, ale mam zamiar kupić gruby zimowy śpiwór (przyda się też już w listopadzie gdy maluszek będzie jeszcze dość mały a ja niestety wtedy nie będę miała jakiegoś większego przypływu gotówki) oraz jeden cienki (na lato) bawełniany lub polarowy kocyk.

reklama
W piątek jadę do okulisty na konsultację i mam zamiar kupić szafę narożną dla dzidzi, proszek do prania jelp i jakiś płyn do płukania. Jak przywiozą szafę od razu zaczynam prać ciuszki i prasować. Muszę zacząć przygotowania, bo boję się, że zostawię Krzysia z tym wszystkim a tego bym nie chciała.

Do góry