reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Smyk jest wokole drogim sklepem - ja kupuje tam tylko jak sa promocje lub dostane kupon znizkowy; inaczej sie nie kalkuluje ...

reklama
Ja mam wlasnie zrobiona liste i w tabelkach ceny z roznych sklepow. Bede kupowac kazda rzecz tam gdzie najtaniej - mysle ze w ten sposob mozna duzo zaoszczedzic.

a+t+? pisze:
Ja mam wlasnie zrobiona liste i w tabelkach ceny z roznych sklepow. Bede kupowac kazda rzecz tam gdzie najtaniej - mysle ze w ten sposob mozna duzo zaoszczedzic.
z tym sie zgadazm, ale to niestety trzeba miec checi i czas zeby takie rozeznanie zrobic, poza tym ceny potrafia sie zmienic z dnia na dzien i trzeba uwazac ...
ciekawe jak to u mnie bedzie wygladalo ....

magdalena25 pisze:
Super! Widzę, że już pierwsze prace u niektórych mamuś się rozpoczynają i niedługo pokażą się gotowe kąciki lub pokoiki maleństw.
a+t+? powodzenia w pracach i czekamy na dalsze relacje :)
Kolejny krok do przodu w remontowaniu:
Tak wygladalo przed tapetowaniem:                                  a tak po:

pokojwtrakcieremontu04male3li.jpg

pokojwtrakcieremontu10male6wm.jpg

tak wyglada ta tapetka z bliska:

wzorektapety4ql.jpg

a+t+? śliczna tapeta! My na razie zrobimy kącik dziecięcy w naszej sypialni (tzn. w sypialni teściowej, którą nam odstąpiła żeby nam było wygodnie) zdjęcia zrobię jak kupię mebelki

Nasza malutka też będzie na początku z nami w sypialni więc takimi pięknym tapetkami się nie pochwalę. Praktycznie wszystko już mamy ale jeszcze się wstrzymujemy z rozstawianiem. Narazie wszystko się wietrzy u moich rodziców w domu. Do nas przywieziemy pewnie gdzieś na początku marca. Wtedy na pewno się pochwalę kącikiem Victorii.

A dzisiaj rano poczta dostarczyła mi sprzęt z Allegro. Zamówiłam laktator i podgrzewacz Avent i takie małe inne pierdoły. Także zostały mi tylko jeszcze zakupy w aptece.

Dziekuje :) Malutka w nocy tez bedzie z nami spala na poczatku w gondolce, ale juz w dzien bedzie sobie chrapac u siebie :)
Ale masz fajnie Dori, ze masz juz wszystko. Ja oprocz ciuszkow i paru rzeczy, ktore dostalam po innych dzieciach to nie mam nic :(Chcialam teraz po sesji polazic i kupowac, ale jestem uziemiona w domku i musze polezec :(

reklama
Do góry