reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy

hihih dzieki dziwczyny;):)
a na zdjeciu jestem zamyslona a nie smutna;)ja mam chyba takie wyraz twarzy:)
napewnoe pochwale sie caloscia:):)

reklama
Czarownica, a czemu kupilas sobie butle dr Brown's? Nie wiem czy wiesz, ale one powoduja, ze dzieci odzwyczajaja sie od piersi i moga w ogole je odstawic... Ja tez sie na nie czailam, bo sa antykolkowe, ale pani w sklepie mnie uswiadomila, ze tam sie reguluje wyciek mleczka i dziecko praktycznie nie musi ssac, dlatego woli to niz cycka... Babka mowila, ze na ta butle mozna sie zdecydowac jak juz rzeczywiscie jest problem z kolkami czy zapaleniem ucha, dlatego sobie odpuscilam i kupilam NUK First Choice.

a+t+? ja też o nich myślałam, ale jeszcze nie kupiłam. Jeśli mogę wiedzieć - ile za nie zapłaciłaś, jak wyglądają, są plastikowe czy szklane? Dużo kupiłaś, i duże czy małe? Sorry za tyle pytań, ale nikt nic mi nie jest w stanie nic o nich powiedzeć, pozt panią w sklepie, której zadaniem jest tylko zachwalać...

czarownica udane zakupy, pomysł z przyjacielem w łóżeczku bardzo udany... też musze o czymś podobnym pomyśleć :)

ja niedawno wróciłam z zakupów :D :D niestety znowu bez fotelika... ale byłam w dwóch miejscach i w jednym właśnie była dostawa i od jutra będą dostępne nowe kolorki, a w drugim dostawa ma być w poniedziałek i były tylko czerwone :( no ale za to kupiłam inne rzeczy :D np. kupiłam nawet laktator aventu bo kosztował zaledwie 110zł, łóżeczko czeka na mądrego co go z samochodu wyniesie, a materacyk się już wietrzy :)

to czarne, to nie zakupy a łapka mojej suni ;D
łóżeczko kupiłam Klupsia RadekII kolyske w kolorze sosny, zdjęcie dopiero jak stanie na swoim miejscu :)

No kobietki, widzę, że przygotowania ruszyły pełna parą. gratuluje udanych zakupów!

ja na szczęście wielu rzeczy nie musze kupować bo dostałam w spadku po siostrzeńcu :) mam np. sterylizator z Aventu który będzie na pewno bardzo przydatny. Ale jeśli chodzi o buteli i smoczki Avent to np. mój siostrzeniec nie lubił z nich pić i moja siostra w ogóle ich nie używała.

reklama
ja tam mam nadzieje ze na poczatku mala bedzie wolala cycusia :D a co do smoczków to chyba każdej dzidzi co innego podchodzi, zobaczymy czy trafilysmy :D

Do góry