reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
A ja kupiłam dzisiaj pralko-suszarkę z indesita w ogromnej promocji na otwarcie sklepu i dałąm niecałę280 euro i jestem happy
Co do butów ecco to mężuś ma i sobie bardzo chwali
Co do butów ecco to mężuś ma i sobie bardzo chwali

vici
Buba hehe niezle jak nie ciuchy z C&A te same dla chlopakow to agd podobne niezle sie zgrywamy na odleglosc.A dzis jeszcze odkurzacz nowy siemensa kupilismy bo stary nie dal juz rady
przy Rozii sierci
przy Rozii siercivici
Pralko-suszarka jestem zachwycona uffffffffffff jaka boska rzecz,a ta stojaca to juz schowam gdzies i juz tylko na swetry bede wyciagac
a odkurzacz tez daje rade wiec z zakupow jestem bardzo zadowolona
Buba a jak u ciebie nowa praleczka
a odkurzacz tez daje rade wiec z zakupow jestem bardzo zadowolona
Buba a jak u ciebie nowa praleczkaVici Ja tez jestem zachwycona
Nareszcie mam klasyczny model tylko z niezbednymi funkcjami i powiem wam szczerze ze dlugo musialam szukac aby znalezc najzwyklejsza pralke.......Poprzednia byla super wypasiona z wyswietlaczem,cudami-programami,funkcja suszenia(z ktorej raz skorzystalam
) no i sie popsula akurat po gwarancjii.Nie oplacalo sie naprawiac.Dlatego tym razem zakupilam najbardzoej klasyczna,bez bajerow co to by cos sie moglo znowuz popsuc no ii zobaczyma na jak dlugo starczy i czy moja teoria ma sens ;-)

Nareszcie mam klasyczny model tylko z niezbednymi funkcjami i powiem wam szczerze ze dlugo musialam szukac aby znalezc najzwyklejsza pralke.......Poprzednia byla super wypasiona z wyswietlaczem,cudami-programami,funkcja suszenia(z ktorej raz skorzystalam
) no i sie popsula akurat po gwarancjii.Nie oplacalo sie naprawiac.Dlatego tym razem zakupilam najbardzoej klasyczna,bez bajerow co to by cos sie moglo znowuz popsuc no ii zobaczyma na jak dlugo starczy i czy moja teoria ma sens ;-)

Ja też zawsze kupuje najprostsze sprzęty, bez bajerów, ale za to wolę lepszą firmę.
Przekonana sprzętami u rodziców, że korzysta sie tylko z podstawowych funkcji, wolę dopłacić do firmy niż nieużywanych bajerów.
a my po zakupie butów, kozaków i kombinezonu na zimę. Że nie wspomnę o wydanym majątku na takie drobiazgi, jak skarpety, rajtuzy, rękawiczki, czapki...
Przez miesiąc Jagoda wyrosła prawie z połowy rzeczy, właśnie łącznie ze skarpetami, czapkami...
Przekonana sprzętami u rodziców, że korzysta sie tylko z podstawowych funkcji, wolę dopłacić do firmy niż nieużywanych bajerów.
a my po zakupie butów, kozaków i kombinezonu na zimę. Że nie wspomnę o wydanym majątku na takie drobiazgi, jak skarpety, rajtuzy, rękawiczki, czapki...
Przez miesiąc Jagoda wyrosła prawie z połowy rzeczy, właśnie łącznie ze skarpetami, czapkami...
vici
Buba mi tez ta teoria sie podoba i przewaznie biore to co potrzebuje i nic wiecej,no chyba ze cos mam juz sprawdzone i wiem ze sie rpzyda.Praleczke kupilismy za niecale 280 euro tj niecaly tysiaczek w pln wiec wyszla prawie jak najzwyklejsza(oj jak ja lubie promocje na otwarcie sklepu
)
Czapki dla malego mam jeszcze z zeszlego roku o dziwo pasuja jakies rozciagliwe czy cos.Z butami mam problem bo nie wiem co kipic i gdzie tu czy w Pl.Rajtuz mam tez multum dla malego jak trafilam na promocje to nakupowalam ja wariat i to 2 rodzaje normalne a inne grubsze z frotte w srodku(takie super cieple)
)Czapki dla malego mam jeszcze z zeszlego roku o dziwo pasuja jakies rozciagliwe czy cos.Z butami mam problem bo nie wiem co kipic i gdzie tu czy w Pl.Rajtuz mam tez multum dla malego jak trafilam na promocje to nakupowalam ja wariat i to 2 rodzaje normalne a inne grubsze z frotte w srodku(takie super cieple)
NO my wlasnie dzis zaczelismy zakupy z moja mama dla Majeczki. I dzis kupilismy jej super kurteczka w ulubionym kolorze Buby
i buciki ktore maja jej pasowac do kombinezonu ktory juz tez mamy dla Mai. Jeszcze teraz musze poszukac spodnie pasujace do tej kurtki i oczywiscie dodatki. BUba jak znajdziesz cos w takim kolorze to dawaj namiar 
Zobacz załącznik 56259
Zobacz załącznik 56260
Zobacz załącznik 56261
i buciki ktore maja jej pasowac do kombinezonu ktory juz tez mamy dla Mai. Jeszcze teraz musze poszukac spodnie pasujace do tej kurtki i oczywiscie dodatki. BUba jak znajdziesz cos w takim kolorze to dawaj namiar 
Zobacz załącznik 56259
Zobacz załącznik 56260
Zobacz załącznik 56261
reklama
vici
Super kurtałaka
bardzo mi się podoba
bardzo mi się podoba
Podziel się: