reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy

reklama
No i ja już też mam buciki dla Dominiki na zimę.
Wczoraj jej kupiłam w CCC kozaczki z firmy Gufo jestem z tej firmy zadowolona bo raz tanie i solidne buciki a dwa Dominice się wygodnie w nich chodzi.

Asiun - i co dotarły już te zakupy?

A te kozaki Bartka to sa zamszowe, czy skórzane? Bo mi się linka nie otwiera, a jak z nią pokombinuję, to wchodzę na stronę startową.

A buciki z allegro. Też się zastanawiam nad nimi. Fajne są?

Kurczę - miałam wczoraj porobić zakupy lub przynajmniej poprzymierzać, no ale przez te wymioty nie dojechaliśmy. Może w weekend się coś uda kupić.

hej dziewczyny
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?...&pcat=GoBabyGo

na pierwszym zdjeciu jest zebra, ktora mnie interesuje/ jesli nacisniecie
See it in action zobaczycie krótki filmik. jeśli ktos miał taką zebe prosze o opinie w sprawie;
- czy jest bezpieczna??
- czy rzeczywiscie dział tak jak na filmiku??
- czy jest tak ,,sprezynowata,,
biggrin.gif
??bo ten starszy chłopiec jak wskoczył to był taki efekt.....
dziekuje za opinie
1_cmok.gif

Joaśka - zakupy dotarły. Buciki z Bartka są leciutkie, miękkie i bardzo fajne ale nie na ciężką zimę - są ocieplone ale na śnieg są za lekkie a oto zdjęcie:

bucikxm1.jpg

Te białe, które zamówiłam wcześniej na allegro są ocieplane i mięciutkie ale były zamawiane na okres przejściowy i tekie właśnie są, dlatego zamówiłam jeszcze jedne z nadzieją, że już będą na śnieg:

MC ARTHUR śniegowce traperki - 23 - i inne SKLEP (249358754) - Aukcje internetowe Allegro

ale jeszcze ich nie mam.

No właśnie - szukam czegoś na śnieg, a wszystko wszędzie zamszowe widzę.
Może jeszcze za wcześnie?

Fajne te śniegowce. Myślisz, że nie przemokną podczas zabaw w śniegu?

Joaśka - te snowbuty, które kupiłam na allegro właśnie doszły. Są super, leciutkie, cieplutkie i wyglądają na nieprzemakalne. Są też starannie uszyte i mają piękny kolor :-) - bardzo mi się podobają:tak:.

Zobaczymy w zimie, jak się będą sprawdzać - czy nie będzie się Inguni za bardzo nóżka pocić - nie wiem na ile są oddychające. W każdym razie są częściowo skórzane (wkładka i jakieś jeszcze elementy).

Podsumowując: wyglądają na odpowiednie na śnieg:tak:

reklama
Do góry