reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy

reklama
My tez mamy na zime kurteczke ze spodenkami, kombinezon i same kurteczki (kroluje firma COCCODRILLO i kolor zielony hihi). Chyba troche duzo tego kupilam, ale to tez na zasadzie, ze zobaczylam gdzies super okazje, wiec kupowalam ;-)Butow jeszcze nie mamy. Mamy jedne czarne kozaczki od sasiadki z USA, ale chyba jeszcze cos bede musiala dokupic. A teraz tez szalejemy glownie w adidaskach Reeboka - sa super!
Zal mi tych slodziutkich sandalkow, ktore nakupilam Vice, a ktorych juz wiecej nie zalozy - czemu u nas lato nie trwa dluzej :-:)-(

Buba, fajniutkie ciuszki, a Twoje butki - REWELKA!!
Asiun, gratuluje udanych zakupow. Sliczny kombinezonik.

Kombinezonik i dodatki dzisiaj dotarły - są rewelacyjne: i kolor i jakość:tak::tak::tak:. I z rozmiarem chyba trafiłam:-):-):-)

Na buciki czekam.

Super zakupy.
Ja wczoraj męża wyciągnełam na małe zakupki bo Victor powyrastał z większości bluzek i trzeba bylo coś kupić
Buba twoje buty to tu krzyk mody:-)

Widze że wszystkie miałyscie udane zakupy:tak: Asiun bardzo podobaja mi sie buciki, szkoda ze nie maja innych kolorów, na pewno są bardzo wygodne.
Buba pisałas ze kupiłas kombinezon COCCODRILLO w rozm 98, podobno tej firmy sa zawyżone numery, poluje na taki sam dla Antosia ale nie wiem jaki mam kupić rozmiar.

reklama
Marta sa dosyc zawyzone bo moj Maks ma kurtke z tej firmy na rozmiar 92 al bo 98 i jeszcze dzis mu przymiezalam ja i pochodzi jeszcze tej zimy. No i Maks teraz ma 111cm.
Ja wczoraj ruszylam z mama na zakupy, dzieciaki zostawilismy dzidkowi i tacie. No i mam dosyc zakupow na pol roku tyle ile sie wczoraj naprzymiezalysmy to szkoda gadac, poowiedzialam darkowi ze narazie sie wyleczylam z chodzenia po sklepach.No i kupilam sobie tylko spodnie i bluzeczke z rekawem 3/4, a mama nic sobie nie kupila :-(

Do góry