reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy

A ja wczoraj i dziś zamówiłam na Allegro dla Inguni kombinezon zimowy, do tego komplet: czapka, rękawiczki i szalik oraz butki ocieplane na późną jesień:-). Ciekawe, czy uda mi się wstrzelić w rozmiar, bo to jeszcze trochę czasu do zimy:-)

reklama
NO ja juz tez patrzylam na allegro ale sie boje ze wlasnie nie trafie z rozmiarem i ze material mnie rozczaruje. Ogolnie moje dzieciaki sa nie wymiarowe.
Maks jest wysoki i szczuply i dlatego wszystkie spodnie sa dla nie za szerokie :-(a Maja drobniutka jest i wlasnie lepiej im cos przymierzyc. No ale na allegro jest o wiele taniej niz w sklepie juz widzialam ceny zimowych rzeczy i jestemn przerazona. ;-)

Rybciu ty to masz farta z tymi sklepami chyba do ciebie pojade jak bede musiała kupowac na wiosne ciuchy:-D
Ja kupiłam w końcu małemu buty jesienne w deichmann -elepchant sa super lekkie i wogole git hehe
kupilam tez juz rajtuzy malemu bo ma chyba tylko ze 3 pary

No ale na allegro jest o wiele taniej niz w sklepie juz widzialam ceny zimowych rzeczy i jestemn przerazona. ;-)

No właśnie ceny są powalające:szok:!!! A i tak niewiele mi da jak jej coś teraz przymierzę bo przecież rośnie:baffled:. A boję się czekać do ostatniej chwili, bo potem będę musiała kupić cokolwiek, bo rozmiarówka będzie pewnie przebrana:baffled:.
Teraz jeszcze jest szansa, że jak kupię dużo za duże, to będę mogła odesłać z prośbą o wymianę na mniejsze:tak:.

A kombinezon to mam z zeszłego roku hihi kupiłam taki co można rególować rękawy i nogafki wywijając je i kupiłam wtedy 98 i teraz jest jak zanalazł:-DTylko to są ogrodniczki i kurtka a nie jedna całość a w kolorze burackowym(mało chłopięcy może się wydawać ale wręcz przeciwnie jest w rzeczywistosci)

Vici Antoś ma na zime kombinezon(Babcia Go uszczęsliwiła) w kolorze błękoitno niebieskim, niby chłopięcy ale odcień koloru bardziej na dziewczęcy wskazuje. Dokupię kilka naszywek w jakies samoloty albo samochody i poprzyszywam do kombinezonu:tak:

vici czasem udaje mi się coś kupić tanio.
A szczerze mówiąc dla Dominiki ja kupuje żeczy w lumpeksie bo tak małe dzieci nie zniszczą rzeczy.A bynajmiej wiem ze jak wypiore to mi się nie rozwlecze lub pofarbuję.
Ja juz kurtkę na zimę mam dla Dominiki po siostrzenicy.Czapkę i szalik też tylko pod ten kolor będę musiała kupić rękawiczki i kozaczki jakieś.

No a ja muszę już kupić jakąś cieplejszą jesienną kurtkę. A jak patrzę na ceny, to jestem przerażona. I w ogóle nie pomyslałam, że mogą być potrzebne dwa komplety. Faktycznie rok temu dzieciaki nie miały szans się przemoczyć, bo raczej mało mobilne były.

ja tez mam jeden komplet a drugim trzeba pomyslec:tak:
a Bozia mnie pokarała za ostatnie moje egoistyczne zakupy, buty tak mnie nacierają ze szok:szok: chyba je wywale bo ptzrec moje piety na nie nie moga:wściekła/y:

reklama
Maarta - są takie preparaty do psiknięcia w buty - wtedy skóra się łądnie dopasowuje do stopy. Na Sylwestra sobie kupiła nowe buty na obcasie i mama mi dała takie coś do psiknięcia - rewelka:tak:. Nigdy w życiu wcześniej nie miałam takich wygodnych butów do tańcowania:-). Nie wiem jak to się nazywało ale popytaj w sklepie obuwniczym - może jeszcze uratujesz swoje nogi i buty przed wyrzuceniem;-)

Do góry