reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy

wszytsko super - chwile mnie nie bylo a takie nowosci "zakupowe"
martap22  ja piore wszytko posciel do lozeczka tez do wozka tez!
pochwale sie co ja kupilam:):)
zyrafke kupil tatus dzidzi by mial przykjaciela w lozeczku;)

reklama
czarownica BARDZO UDANE ZAKUPY !!!! A ta zyrafka, ojjj sama bym ja przytulala..slodka. Koniecznie pokaz w poniedzialek calosc !!!

Dominiko gratuluje udanych zakupów!
A dlaczego wstawiłaś sobie takie smutne zdjecie swoje w swoim loginie????

Czarownica dopiero teraz dojrzalam ze masz taka sama posciel, tylko ja mam niebieska :) nie ma to jak byc spostrzegawczym :)

i znowu te zyrafki :)

czarownica - udane zakupy; ja sie swoimi rzeczami pochwale jak skoncze wszystko w komodzie ukladac - czyli pewnie w przyszlym tygodniu :)

reklama
Do góry