reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy

Buba, piszesz ze "Wanienka u mnie nie zdala egzaminu bo tak jak mowilam maly lubi sobie poplywac" - a krzeselko zda egzamin w takim wypadku? :-p
Dobra, juz sie nie czepiam ;-)

reklama
BUBA dzieki za namiary:) Ja mieszkam w dalekiej okolicy :-D bo az w Legionowie :-D ale do Wawy jezdzimy doscy czesto bo maz pracuje tam, zapisani tez jestemy do kliniki i co weekend jezdzimy z Maksiem co by cos pozwiedzal. Teraz sobie (w nagrode ze jest dzielny i ze zaczal chodzic do przedszkola) zazyczyl wizyte na lotnisku:))) Ja chyba zostane z Maja gdzies na zakupach :))a oni niech jada bo juz widze te korki w sobote :-D :-D

Dori, sliczne to krzeselko!! Jaka to firma?
Ja sie ciagke nie moge zdecydowac. Te ktore mi sie podobaja sa zdecydowanie za drogie buuuu :-(

Dori śliczne krzesełko, a Klaudia jaka zadowolona :-)

A co do muzycznego oceanu to mam nadzieję że Karolinka jeszcze doceni zalety tej zabawki, znajoma też go ma i mały od niej zaczął się nią bawic dopiero teraz jak ma ponad 7 miesięcy, a mają ją odkąd skończył chyba 3. Więc myślę że przyjdzie na nią pora ;-)

Musze chyba tez poszukac jakis hurtowni. Postanowilam, ze nie wydam wiecej niz 200 (12 zeta odchylu jeszcze dopuszczalne ;-) ), ale ostatnio widze same za > 400zl!!
Jak spotkam takie jak Twoje to od razu kupuje!! :-)

reklama
Dori gratuluję udanego zakupu. Życzę aby Klaudia w nim jadała. Bo obserwując mojego urwisa to już widze co to będzie, jak zasiądzie w krzesełku z jedzeniem:szok:

Do góry