reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Szczęściara, nam też się zadeklarowali dziadziusiowie kupić, prześlą pieniążki, wymienię w kantorze i po kłopocie :D

reklama
No my wózek tez mamy dostac w prezencie od teściów bo na moich rodziców niestety nie mogę liczyć :(
ponoć taka tradycja że dziadkowie kupuja wózek a Quinny wybrałam bo mi sie podoba i bede miec gondolę do wózka bo do lutego synuś szwagierki już wyrośnie więc zaoszczędzi sie 800 zł ( czytaj wyda na coś innego dla dzidzi ;D)

Co do wózka to jeszcze nie wiemy, jesteśmy na etapie rozglądania się po sklepach, ale ceny kosmiczne nieraz :( Więc na allegro też obserwuję różne aukcje, raczej nowych wózeczków i muszę przyznać, że jest wybór :laugh: Mam pytanko , kiedy w ogóle kupujecie wózek?? Po porodzie to chyba póżno, czy może na Gwiazdkę ??? Sama nie wiem, niby jest jeszcze dużo czasu, ale jakoś mnie to zastanawia ???

Ja pytałam w sklepie u dystrybutora na Gdańsk Quinny trzeba czekać od 2-4 tyg na wózek
wiec planuję zamówić w grudniu, pierwsza połowa grudnia żeby w styczniu był w domku!!!

aga nawet po porodzie sie da - tylko bedzie to musiał zrobić ktos inny a nie ty - raczej nie bedziesz miala ani sily ani czasu. A pewnie i tak szybciutko po porodzie to się na spacerek nie wybierzemy :( No chyba że zima nie dopisze

Racja ;) przecież to będzie zima , apierwsze spacerki będziemy uprawiać pewnie w marcu . No to chyba jednak kupię wózek na Gwiazdkę, jestem troche wybredna i wolę raczej wybrać wózeczek raczej sama z mężem :p

reklama
Ja już widzę minę mojego męża gdybym kazała mu iść sama wybrać wózek ;D
U mnie sprawa jest prosta, znam model, kolor tylko trzeba wpłacić zaliczkę i zamówić!! Ale mój luby i tak pewnie by coś pomylił :D

Do góry