reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Ja jakos do tematu wozeczka podchodze troche inaczej. Zupelnie nie przemawiaja do mnie zdjecia w necie, wiec nie przegladam. Ogladalam ze dwa razy w sklepach i.....
No i podobaja mi sie najabrdziej te najtansze. Ale w ogole nie wiem, jak ktory sie nazywa :-)
Wozek, ktory najabrdziej mi sie podobal mial wielkie pompowane cztery kola, duza gondolke, cichutka skladajaca sie budke, jest opcja spacerowki i kilka innych rzeczy i.... uwaga.... kosztuje 350 zl. :-)
A i jest w miare lekki (nie wiem, ile wazy, ale.... no nie jest ciezki, jak sie go podnosi). Zreszta u mnie sa dwie windy..... a od wczoraj zastanawiamy sie nad zakupem apartamentu, ktory jest na parterze i pierwszym pietrze, wiec.... :-)

reklama
Dziewczynki z czystym sumieniem mogę polecić wam na allegro sprzedacę który mafajne biustonosze
na okres ciąży ponoć sie rozciągają o jeden numer bo sa elastyczne właśnie dostałam przesyłkę,przymierzyłam i jestem
bardzo zadowolona za dwa zapłaciłam nie całe 54zł a w Triumphie jeden stanik z serii mamasize tyle kosztuje!!
Jakość biustonoszy bardzo dobra naprawdę polecam!!! ( i nie mam w tym ukrytego intersu;D )

tu jest link do aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62038445

ja dzisiaj byłam w Ikei - różne pierdołki pokupowałam - muszę do konca uwić gniazdko przed narodzinami Bejbisia.Normalnie nie mogłam sie powstrzymac od oglądania tych wszytskich cudeniek dziecięcych :) juz mam wizje.... :) la,la,la,la.... :)

sobie też sparwiłam przyjemność w postaci ciuszków - w H&M nabyłam super wdzianko i bluzkę do robo.Na szczęście to jest na tyle długie, ze cały czas mogę praktykowac spodnie na gumce :)

rzeczywiście super te biustonosze i w dobrej cenie, ale nie mają mojego rozmiaru...... 95F teraz już mam , ale na szczęście znalazłam na innej aukcji, też nowe  po 28 zł z gratisową przesyłką nawet prosto od producenta  :) Już kupiłam tam kiedys i byłam bardzo zadowolona  :)

Ja z nowych rzeczy mam 2 pary spodni ciążowych (coś ala bojówki) ze ściagaczem na brzunio ;D a od szwagierki dostałam dzinsy ciążowe.

Tuniki mam ale to jak się troszeczkę chłodniej zrobi bo są na długi rękawek. :D W jednej nawet ani razu nie byłam bo czekałam aż brzunio podrośnie i takim sposobem wchodzę w nią ale biust mi obciska (szkoda bo bardzo ładna jest) :(

co do allegro to właśnie przegrałam dwie pary spodni - były super i troszke mi szkoda. No ale może innym razem. a te biustonosze to widziałam i się tak zastanawiam. no i są jeszcze majteczki canpola za 8,50 i chyba sie skuszę

hehe Karola ja co chwilę coś przegrywam... :) Chyba sie w końcu wybiorę do sklepu z ciuchami ciążowymi i normalnie sobie kupię spodnie bez licytowania :)

Właśnie tez się nad tym zastanawiam, tylko ceny w sklepach do 110 w górę. Byłam w Wawie i widzialam w Kaphalu super spodenki ciążowe za 89!!!! i teraz żałuję, że nie kupiłam, bo to chyba nie było drogo. No ale może siostrzyczke poproszę to mi kupi.

reklama
No a ja kochane sie troche oblowilam w Polsce. Zakupilam dwie pary spodni ciazowych, w tym jedne super dzinsiki takie co to prawie do cyckow teraz siegaja, ale sa super, elastyczne. Jedna bluzke ciazowa co to rosnie z brzuszkiem i jedna normalna, ktora mozna popuszczac w pasie. Tak wiec do pracy bede sie miala w co ubrac, tyle ze  to najwczesniej za miesiac na razie kombinacje alpejskie wyczyniam, bo letnich spodni juz nie mam zadnych dobrych tylko ewentualnie jak sa nie zapiete  ;D Dostalam tez od kuzynki laktator, no i trzy pary sztruksow ciazowych, a dla bejbisia zabralam troszke ciuszkow po juz wyrosnietym malym kuzyniatku, niestety bylam ograniczona limitem bagazu i nie moglam zabrac wiecej :( I tak cud ze na lotnisku puscili mnie z tymi wszystkimi tobolami  :laugh: A no i jeszcze kupilam CD  z Muzyka Bobasa, musze dzis przesluchac co to jest, ponoc juz niedlugo nasze dzidziolki zaczna slyszec wiec trzeba im zapodac jakas ladna muzyczke.

Do góry