reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Rybka i Monika.g - własnie na Ursynowie - przy Pasazu Ursynowskim trzeba skrecić na skrzyżowaniu w lewo , potem w ulice Lanciego (jeśli dobrze pamiętam) też w lewo, wjedziecie miedzy bloki, taką osiedlową drogą sie jedzie kawałek i potem koło Żabki w prawo.Polecam w weekend bo w tygodniu to średnio - byłam raz czy dwa razy :) oczywiście większość ciuchów jest na nie - brzuchatki ale na pewno coś traficie :)

Myfa - ja jak jestem u Mamy w Lesznie to też się obkupuję prawie za pół ceny :) wspaniałe uczucie :)

Dziewczyny Mamy - z Wawy - wakacje sie skonczyły - może w końcu się spotkamy w realu ? czekam na zgłoszenia :)

reklama
ech ja mam odpoczynek od wawy na 3 lata :-( teraz u rodzicow jestem a pozniej do nowego mieszkanka do Siedlec.....

Poszłam dzisiaj do sklepiku z modą ciążową - odrzuconą z firmowych sklepów, bo np. miały plamkę na rękawie, lub wystającą nitkę. I w takich odrzutach zakupiłam sobie śliczną czerwoną koszulkę Esprit, oraz czarne sztruksowe spodenki (Aeropostale bodajże :D), śliczne jak sto pieronów. polarową błękitną bluzę Nike i czerwoną grubą koszulkę z długim rękawkiem Champsa.

A, dla maluszka też coś mam.

Prześliczne biało-błękitne body w paski z całą obsadą Looney Tunes na przodzie - to w sklepie (tłumacząc na polski Bobas), kupiłam tam też kilka par ślicznych, maluteńkich skarpeteczek, czerwony kaftanik i żółte frottowe śpioszki.]

A za całe zakupy, sumując, zapłaciłam 69 euro.

Dlatego, że większość w second handach :) i w odrzutkach :D

Myfa daj znac gdzie bedziesz to może cie w tłumie wypatrzę.
a tak poza tym to ty do Lublina na zakupy a ja do Wawy jexdziłam. No ale dzisiaj na allegro wreszcie kupiłam spodenki dzinksowe. Czekam az dojadą i dam znac

hmmm ja zastanawialam sie dzisiaj czy kupic spodenki dzinsowe takie ze sznureczkiem hmmm poszly za 71 zeta chyba fajne byly http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62548120 moze to te/? chociaz Ty pewnie scczuplejsza wiec pewnie nie te....
a w Lublinie najpierw bede na polibudzie zawiesc siostre na egz poprawkowy a pozniej do babci na chwilke i na podzamcze albo na Gomułki targ hahah nie wiem jak go nazywaja poprawnie...ja operuje nazwa jeszcze ze studiow :-)
pozdrowionka

Widzę, że wszystkie brzuchatki pomału zaczynają się liczyc z kosztami ;) no cóz takie życie ..... wiem po sobie......też chciałam wózeczek za "tylko" 1200 zł , a kupiłam od koleżanki za 350 zł, ale nie to żebym narzekała!!! Wprost przeciwnie, jestem bardzo zadowolona :) :) :)

reklama
Antares, że by korzeystać musisz sie zalogować i zalożyc swoje konto. Ja tam jestem nowa, więc za dużo tez nie wiem.

Do góry