reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

A ja dzisiaj :) la,la,la :) kuiłam 2 pary spodni ciążowych za uwaga 46 zł :) super portki do robo oraz świetne dzinsy :) A historia jest następująca: moja siostra odkryła super sklepik z nowymi ciuszkami, które sprzedawane są albo na wagę albo wycenione (grosze) (dla zainteresowanych z Wawy - ulica Migdałowa, skelp Twój salonik, czy cos takiego).Moja siostra kupuje tam namiętnie i faktycznie jak zobaczyłam ciuszki firmowe za które nie zpałaciła nawet 100 to sobie pomyslałam, ze tam pojadę.No i mam - dwie pary spodni za połowę tego co zapłaciłam w H&M za dwie bluzki.Ciuchy są nowiutkie wiec niczym nie ryzykuję,a ciążowe to i tak tylko na chwilkę przecież :)

reklama
Kira, ale wszystko zależy też od solidności wykonania i tego, jak długo wózek wytrzyma...

Bo moim zdaniem lepiej się wykosztować a dobrze zadbać o pojazd i mieć go też dla drugiego dziecka...

Wiem, wiem....
Ale wiesz.... Pamietam, jak bylo z moim bratem. Kupilismy wozek, ktory nam sie po prostu spodobal. Nie byl wtedy hitem na rynku (wszyscy kupowali na takich podwojnych malych koleczkach) i byl dosyc tani.
Nam sluzyl do konca, do kiedy byl potrzebny (potem tylko jeszcze lekka parasolka, kiedy byl wiekszy). Byl wygodny i nadawal sie nawet na spacery po lesie. Te modne i drogie (kolezanka mamy, mama rownolatka brata taki miala) nadawaly sie tylko na stanie na wystawie. Kolka sie klinowaly, zozjezdzaly sie w rozne strony, a na wertepach.... czasami nawet odpadaly.
Ogladalam tak modne teraz trojkolowce za ponad 2 tys. Mhm.... moze i ladne i modne, ale.....
Solidnosc to jedno, a cena to drugie. Zreszta latwiej byloby mi zniesc wadliwosc wozka za 350 zl. niz tego za ok. 2 tys.

a ja byłam ostatnio w komisie i widziałam wózki quinny, chicco, implast driver, bardzo ładne i zadbane i to te najnowsze, ale oczywiście po kimś :) ceny od 150 zł do 560 zł, rewelacja, nie?

Hm,wiesz Misia ,ja też sprawdzałam w komisach.Jeszcze nie wiem na jaki wózek sie zdecyduje,ale niektóre ceny w sklepach mnie porażiły.Chciałabym namówić mojego męża na maraton po sklepach,ale on tak tego nie lubi!!!!!I chyba nie jest do końca świadomy tego jakie są ceny. :) ;D :laugh:

Antares77 - dzięki za na miary pojadę na pewno ale jak byś jeszcze podpowiedziała jaka to dzielnica to prościej byłoby mi szukać ;D Ja za spodnie dałam 140 zł a kupiłam 2 pary w sklepie modna mama a za bluzke z którkim rękawem (śliczna) 59 zł w H&M. Drogo ale niestety pracuję w biurze i jakoś trzeba chodzić do pracy ;)

A ja si etak cieszę ze szwagierka była przede mna w ciązy teraz dostałam siatkę rzeczy od niej, jeansowe spódniczki z H&M , spodnie z 9fashion i pełno bluzek
;D ;D nie ma co ale parę stówek sie zaoszczedziło!!!

Antares77 - już znalazłam to na Ursynowie - trochę jazdy mam z Pragi Południe ale się opłaca ;D może w wekend pojadę.

Antares,dzieki za namiary,tez jestem z Wa-wy i pewnie sie przejade do tego sklepiku,chociaz spore zakupki juz zrobilam w H&M,bo nagle przestalam sie miescic w rajstopki i spodnie (chociaz jestem z marca)

reklama
a ja jutro na zakupy do Lublina jade moze cos na targu znajde fajnego...... ewentualnie w Puławach cenowo tam nie jest zle.... ech...odpoczywam od cen warszawskich zakupy poza Warszawą raj dla mojego portfela... :-0

Do góry