Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Misia sliczny kacik,ile tych kosmetykow.lo matko : : : slodko bedzie sie tam Wiktorkowi spalo
a nasza dzidzia bedzie miala taki kacik:
a tego aniolka to zrobila mama mojej kolezanki i on tak czeka az tatus go powiesi
Misia ale w tej szafce to masz na najwyzszej polce waciki i pelno jakis paczek wygladajacych mi na kosmetyczne Karola7 jak nam sie urodzi dziewczynka to przesle Matiemu te samochodziki ;D ;D
a wezem moze przyjechac do cioci Kasi sie pobawic ,zapraszam ;D ;D ;D
No dziewczynki, ale poszalalyscie z kacikami dla maluchow. Slicznosci.
Piesia slodziutka. Gdyby moja sunia nie zastrajkowala razem z niedoszlym narzeczonym mialabym teraz wlasnie gromadke szczeniaczkow na glowie. Ale niestety. Nie spisali sie ;-(
W poszukiwaniu herbatki z lisci malin zadzwoniłam do sklepu zielarskiego. No i pani (bardzo miła zresztą) na moje pytanie odpowiedziała "A pani jest w ciąży? Bo herbatkę to mamy"
To tylko ciężarne piją taką herbatkę????? Bardzo mnie pani rozbawiła. No i po południu jedziemy do tego sklepiku bo to już chyba moja ostatnia deska ratunku, zeby zdążyc przed piątkiem.