reklama

Zakupy :-)

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Rybka, bardzo zgrabniutki wozeczek. Mnie sie właśnie podobają takie bardziej klasyczne, na niezbyt dużych kołach. Miałam kupic trójkołowca, ale się wystraszyłam, ze jak mi się coś zepsuje, to nie znajde w Polsce serwisu, bo sa sprowadzane z Niemiec. No i zdecydowaliśmy się kupić używany, ale sprawdzony-klasyczny Peg Perego, ze spacerówką. Dzisiaj mi go przywiozą, mam nadzieję, że sie nie zawiodę. No i wypadałoby Małą dzisiaj "wywerandować" przy oknie, bo w przyszłym tygodniu pojedziemy do ośrodka zdrowia, tylko się zastanawiam, czy nie jest za zimno :u nas -2st.

pegperego17pa.jpg

reklama
kacha107 pisze:
Karolla to od ktorego tygodnia wychodzisz z Mala na spacer?bo ja slyszalam ze od 4 mozna werandowac,a od 6 na spacerki...
pierwszy raz byłam w niedziele wiec w 3 tyg! lekarz mówił mi ze jak jest na plusie to mozna wyjsc werandowałam ja 3 razy wczesniej przed wyjsciem!!!

mi w szpitalu powiedzieli że mogę już werandować jak będzie ładnie to nawet przy -5 stopniach, natomiast na spacerek poszliśmy jak mały miał 10 dni...

Ja miałam nie kupować wózka, ale siostra zrobiła nam niespodziankę i kupiła wózek- wersję sportową Mamas&Papas, waży ok.10kg, ma pompowane duże koła (dzięki temu nie wnoszę go na IIIp., tylko wjeżdżem i zjeżdżam (oczywiscie bez dziecka), super lekko sie prowadzi-nawet po śniegu, no i całkiem nieźle pasuje do niego kojec i pokrowiec ze starego wózka (tzn. mozna je bez problemu umocować, jedyny manakment to że kojec i pokrowiec jest granatowy, a wózek czarny). Jego minus to to, że nie da sie przełożyć rączki, ale "darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda"  ;D.

dziewczyny wozki sa sliczne, ale czemu wy wychodzicie tak pozno z dziecmi my juz bylismy na4 dzen a cho,lera to wie moze w polsce inaczej lekarze mowia

My wychodzimy codziennie i jak jest na plusie i bezwietrznie to nawet 2 godzinki potrafimy pospacerować ale tak standardowo to 1,5 godz. chyba że Piotruś włączy wyjca, że chce jeść to szybko się uwijamy do domku. Ale zaczynaliśmy od 30 minut na dworzu a werandowanie od 10 minut ;D i tak po 10 zwiększaliśmy. ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry